Кополовец: Отсутствие Довбика не скажется на игре сборной, тем более, он давно не забивал

2 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

Відомий у минулому український футболіст Михайло Кополовець поділився своїми очікуваннями від стартового матчу збірної України з Албанією, що відбудеться 7 вересня у Празі.

"Те, що зараз майже у всіх країнах навчилися грати у футбол – аксіома. І все частіше верх бере не клас суперника, а ігрова дисципліна опонента, бажання діяти на максимумі.

На мій погляд, бійцівські якості дуже багато важитимуть у суперництві у нашій групі, де зібралися рівні під силу учасники. Чи позначиться на грі українців відсутність травмованого Артема Довбика? Не думаю. Він кваліфікований нападник, проте залежний від партнерів, до того ж давно не забивав, як за збірну, так і за нинішній свій клуб – "Рому".

Зрештою, як на мене, навіть зірковий гравець, як то кажуть, один у полі не воїн. Усі вирішують командні зусилля. Тим більше, що перший опонент – Албанія, з непоступливих вміє нав'язати жорстку боротьбу.

Слід чекати наполегливого суперництва на кожному клаптику газону. Але сподіваюся, що завдяки більш креативним діям наших півзахисників Україна відсвяткує вікторію – 1:0", - сказав Кополовець.

Read Entire Article