Кополовец: Обидно, что Болонья не сохранили тот амбициозный состав прошлого сезона

1 month ago 16
ARTICLE AD BOX

Відомий у минулому український футболіст Михайло Кополовець поділився своїми очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів, у якому "Шахтар" на виїзді зіграє з "Болоньєю".

"Обидві команди пишуть історію: "Болонья" - дебютант Ліги чемпіонів, а для "Шахтаря" це перша зустріч із цим італійським клубом. Звісно, прикро, що "містяни" не зберегли той амбітний склад, з яким минулого сезону всі рахувалися в Лізі А.

Чому так сталося? На це запитання може дати вичерпну відповідь хіба що клубне керівництво. Звісно, "Шахтар" у курсі цих пертурбацій і намагатиметься отримати вагомі дивіденди. Наразі оновленому складу "Болоньї" ще бракує зіграності та й новий керівник Вінченцо Італьяно, який раніше очолював "Фіорентину", дотримувався іншого стилю, аніж "містяни".

Зрештою, потрібен час, щоб тренер став своїм для футболістів, щоб у нього повірили. Те, що взаємини Італьяно з підопічними ще як слід не відрегульовані, також має стати в пригоді "гірникам".

З іншого боку, "Шахтар" також не зовсім вдало розпочав сезон. Навіть і не пригадаю, коли ще донеччани на старті терпіли дві поразки на всеукраїнській арені. Тож обидві команди намагатимуться реабілітуватися в Лізі чемпіонів і це підігріває інтерес до протистояння. У Болоньї "Шахтарю" головне не програти. Тому що в наступному турі суперник більш кваліфікований - "Аталанта", - сказав Кополовець.

Нагадаємо, що матч "Болонья" - "Шахтар" розпочнеться сьогодні о 19:45, а UA-Футбол проведе текстовий онлайн поєдинку.

Також на YouTube буде доступна аудіотрансляція матчу.

Read Entire Article