Конопля: После поражений - в соцсетях лишь какие-то плохие слова, а когда побеждаешь - обычно все молчат

1 month ago 10
ARTICLE AD BOX

Захисник збірної України Юхим Конопля прокоментував вересневі матчі національної команди в Лізі націй проти Албанії (1:2) та Чехії (2:3).

- Як сприйняли, що в збірній залишилися в запасі на другий матч, хоча забили в першому?

- Я сприйняв спокійно - це рішення тренера. У мене вже на той момент після Албанії був зламаний палець. Мені наклали типу пластмасовий гіпс, якісь нові накладають зараз, я не знаю, як було в нашому дитинстві. Тому, можливо, через це, а можливо, просто його рішення. Я не знаю, я не питав, але це його рішення, я його приймаю з усією повагою.

- Ви забили Албанії, але описали свій гол як "просто гол, тому що він не допоміг команді". Який фідбек ви отримали про свою гру від тренерського штабу?

- Так, у тренерському штабі мене підбадьорили, сказали, що не знали, що ти так можеш. Ось так вони трохи пожартували, все по-дружньому. Напевно, це всі сказали, що молодець, там добре забив, гарний гол.

- Після цих матчів було багато критики, особливо в соціальних мережах. Читаєте коментарі, директ?

- Так, звісно, читаю, але вже навчився також до цього не ставитися якось серйозно, бо зазвичай це лише якісь погані слова. А коли перемагаєш або отримуєш результат, зазвичай усі мовчать. Ти лише намагаєшся вичавити себе повністю для того, щоб здобути перемогу в наступній грі, і для того, щоб ті, хто пишуть негативні коментарі, закрили свої роти, і в принципі, напевно, це найважливіше в цьому інформаційному полі.

А якось це ображає чи ні - я думаю, що ні. Тут більше люди, які це пишуть, витрачають свою життєву енергію насамперед на цей негатив.

Нас із хлопцями це навіть більше згуртовує. На моєму досвіді ще не було жодного разу такого, щоб розкол стався після якогось матчу або після чийогось вислову. У принципі, нас досі це тільки зближувало.

Read Entire Article