Колос - Заря. Анонс и прогноз матча УПЛ на 23.09.2024

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

У 7-му турі УПЛ "Колос" прийматиме вдома "Зорю". Ковалівці ніяк не можуть вийти на переможний шлях, чим спробують скористатися міцні луганці. Досвідчені команди УПЛ розсудить Софія Причина, яка навпаки, лише розпочинає свою кар'єру в елітному дивізіоні. Цей матч стане для неї другим в рамках УПЛ.

УПЛ. 7 тур

23.09.2024. "Колос", Ковалівка

Головна арбітриня: Софія Причина (Львівщина)

Колос - Зоря. 15:30

Пряма трансляція: УПЛ ТБ

Колос

У "Колоса" продовжується чорна смуга. Команда ніяк не вийде на переможний шлях. Та що там шлях. Взагалі не виходить здобути позитивний результат. У поточному сезоні, в рамках УПЛ, "Колос" має 3 нічиї та 3 поразки. З Кубка України вилетів із першого ж матчу, пропустивши у наступний раунд "Оболонь".

Поздєєв ніяк не може поставити команді гру, яка приносила б успіх. Проблема була минулого сезону - залишилася й дотепер. Чи довго можна таким чином протриматися на посаді головного тренера?

Безвиграшна домашня клубна ковалівців в УПЛ триває вже 10 ігор: 5 нічиїх та 5 поразок. Це рекорд для клубу. При Поздєєву домашніх перемог в УПЛ ще не було (нічия та 3 поразки).

Цікаво, що востаннє "Колос" перемагав у всіх офіційних матчах якраз у матчі проти "Зорі" ще минулого сезону.

Зоря

У луганців справи куди кращі за суперника. Так, нещодавно змінили тренера. Тепер замість Коваля керує Бартулович. Але все одно критичної ситуації не було ніколи. За 6 стартових турів "Зоря" заробила 9 очок.

Команда цього сезону програвала лише дійсно міцним суперникам - "Олександрії" (1:2), "Руху" (0:3) і "Динамо" (0:2). З іншими командами, нижчими за рівнем, "Зоря" впоралася. В Кубку теж пройшли.

Гра проти "Колоса" може стати першою для Супряги у складі "Зорі". Новачок пропускав матч з "Динамо" через умови оренди, але у понеділок, впевнені, найбільше уваги буде саме до Владислава.

Останні 3 матчі

  • Останні 3 зустрічі Колоса:

16.09. Колос - ЛНЗ 1:1 (УПЛ)
06.09. Лівий Берег - Колос 1:1 (Контрольний матч)
31.08. Олександрія - Колос 2:1 (УПЛ)

  • Останні 3 зустрічі Зорі:

14.09. Зоря - Динамо 0:2 (УПЛ)
07.09. Полісся - Зоря 1:2 (Контрольний матч)
30.08. Оболонь - Зоря 0:2 (УПЛ)

  • Останні очні зустрічі:

25.05. Зоря - Колос 0:1 (УПЛ)
09.05. Колос - Зоря 0:1 (УПЛ)
2023. Колос - Зоря 0:1 (УПЛ)

Турнірна таблиця

Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч Колос - Зоря від UA-Футбол

Ці команди у очних зустрічах зазвичай багато не забивають. Можна хоча б глянути останні 3 лобові битви - в усіх випадках 0:1. Цілком ймовірно, що цього разу буде схожа "картина". Луганці зараз у кращій формі, тож поставимо на їхню мінімальну перемогу.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу

Read Entire Article