Капитан Ворсклы: Не знаю, что произошло с газоном, ведь в начале сезона он отвечал всем требованиям

4 days ago 5
ARTICLE AD BOX

Капітан "Ворскли" Ігор Пердута поділився враженнями від протистояння з "Рухом" (0:0) у 6-му турі УПЛ, також зупинившись на якості газону на стадіоні у Полтаві.

"Вважаю, що коли грали у рівних складах, провели більше небезпечних випадів. Ми були готові до високого пресингу львів'ян і завдяки вмілому добору у перехідній фазі розганяли свої атаки.

Після вилучення на 38-й хвилині Олександра Скляра довелося внести корективи та більше зосередитися на обороні. Гості діяли щільно і кілька наших спроб вибігати в контратаку були невдалими. Але головне, що у захисті діяли чітко, нейтралізувавши лідера нападу Руху Ігоря Краснопіра, і тому нічийний підсумок справедливий.

Щодо газону, то він був поганий для обох команд. Адже у нашому арсеналі є награні комбінації, швидкий перехід від оборони до наступу, а за таких умов користуватися цими козирями складно. Якщо відверто, то не знаю, що сталося з футбольним полем, адже на початку сезону воно відповідало всім вимогам. Дуже сподіваємося, що у жовтні "Ворсклі" не доведеться проводити домашні поєдинки у гостях", - розповів Пердута.

Read Entire Article