Камбэки Украины U-21 и Италии, травма Попова и письмо Ингульца в УПЛ. Главные новости за 6 сентября

2 weeks ago 17
ARTICLE AD BOX

Ліга націй. Італія пропустила на 14-й секунді, але впевнено перемогла Францію

Барколя дуже швидко відкрив рахунок, проте "триколор" відігралися ще до перерви за допомогою красивої комбінації Тоналі та Дімарко. Після перерви Фраттезі й Распадорі принесли остаточний успіх "Скуадрі Адзуррі" – 1:3.

Попов не приїхав до табору збірної, Мудрик пропустив передматчеве тренування

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров напередодні поєдинку Ліги націй-2024/2025 з командою Албанії поспілкувався з представниками ЗМІ. Зокрема він повідомив, що захисник "Динамо" Денис Попов, як і Артем Довбик, має пошкодження та "синьо-жовтим" не допоможе. Також відомо, що Михайло Мудрик пропустив тренування перед поєдинком ЛН із Албанією, хоча інформації про травму вінгера не було.

Відбір на ЧЄ-2025. Україна U-21 - Сербія U-21 2:1. Сьома поспіль перемога

На перерву команди пішли за рахунку 1:1 на табло. "Синьо-жовті" пропустили вже на 7-й хвилині, але наприкінці тайму відігралися. На старті другої половини зустрічі Ярмолюк реалізував пенальті. Команда Мельгоси продовжує лідирувати в групі кваліфікації Євро-2025 зі стовідсотковим результатом після 7 матчів.

Інгулець написав офіційного листа в УПЛ про зняття з чемпіонату. На Інгулець Арені було виявлено низку недоліків

Таке рішення розглядає президент клубу Олександр Поворознюк у разі, якщо за тиждень його клубу не дозволять грати матч УПЛ із "Чорноморцем" на новому стадіоні. Комітет зі стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ прокоментував ситуацію з новим стадіоном "Інгульця". Подробиці – вище за посиланням.

Минай знову програв. Любенович готовий подати у відставку

Сьогодні, 5 вересня, "Минай" на своєму полі в матчі Першої ліги програв тернопільській "Ниві" 0:2, і протягом усього поєдинку сербський фахівець мав пригнічений вигляд, поводився апатично. Як повідомляє UA-Футбол, після гри Любенович заявив, що не впізнавав свою команду, що не було емоцій. І що подасть керівництву клубу запит на відставку.

  • Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

Офіційно. Супряга перейшов у Зорю

Форвард "Динамо" Владислав Супряга продовжить кар'єру в "Зорі", повідомляє пресслужба луганського клубу. Раніше ЗМІ писали, що Владислав виступатиме за луганців на правах оренди до кінця сезону. Також була інформація, що оренда Супряги в "Зорю" є частиною угоди щодо трансферу Едуардо Герреро в "Динамо".

Трубін отримав нового головного тренера в Бенфіці

"Бенфіка" оголосила про призначення Бруну Лаже на посаду нового наставника команди. Угода між 48-річним фахівцем і лісабонським клубом розрахована до середини 2026 року. Раніше Лаже вже працював із "Бенфікою" в період із січня 2019 року по червень 2020 року, завоювавши з "орлами" титул чемпіона Португалії та національний Суперкубок.

Read Entire Article