Историческая победа Сан-Марино, травма Артема Довбика и 900-й гол Роналду. Главные новости за 5 сентября

1 month ago 22
ARTICLE AD BOX

Іспанія не змогла перемогти сербів у Лізі Націй

Вчора відбувся цілий ряд матчів у рамках Ліги Націй УЄФА, зокрема розпочали свій шлях команди з групи, де грають збірні Іспанії, Сербії, Данії та Швейцарії. Чинним чемпіонам Європи довелось їхати до Белграду, де всі очікували відносно легкої прогулянки, але вийшло трохи по-іншому. Так і не змогла команда Луїса де ла Фуенте пробити ворота Райковича. У паралельному матчі Швейцарія поступилась Данії, саме тому останні на даний момент очолюють свою групу.

Ліга Націй: Сан-Марино виграли свій перший в історії офіційний матч, Португалія також стартуавла з перемоги

Збірна Португалії у себе вдома приймала Хорватію і це був чи не центральний матч вчорашнього ігрового дня. Кріштіану Роналду вдалось забити свій 900-й гол в кар'єрі і цей гол допоміг господарям оформити перемогу над вже трохи підстаркуватою Хорватією. У паралельному матчі групи Польща у непростому матчі обіграла Шотландію, тому наразі команди Роналду та Левандовського очолюють групу.

А збірна Сан-Марино виграла свій перший офіційний матч в історії. У рамках Ліги Націй вони протистояли Ліхтенштейну і мінімально обіграли свого суперника з рахунком 1:0. Минула перемога цієї карликової країни датується 2004 роком, тоді вони також здолали Ліхтенштейн, щоправда то був товариський матч. Тому це історичне досягнення для Сан-Марино.

Артем Довбик не зіграє за збірну України у вересневих матчах через травму

Форвард "Роми" Артем Довбик не допоможе збірній України у вересневих матчах Ліги націй через травму, повідомляє пресслужба УАФ. Ушкодження, яке форвард отримав ще в "Ромі", не дозволило йому повноцінно працювати в загальній групі національної команди. Додаткове обстеження, проведене в Празі, підтвердило, що на повне відновлення від травми знадобиться більше часу.

"Колос" орендував венесуельського нападника з "Альбасете"

"Колос" оголосив про підписання венесуельського форварда “Альбасете” Джованні Болівара. 22-річний футболіст гратиме за ковалівців на правах оренди до кінця сезону. Угода містить пункт про право викупу венесуельця. Болівар є вихованцем венесуельського клубу "Депортіво Ла-Гуайра". У кваліфікації Олімпіади-2024 форвард забив 3 голи в 7 матчах за збірну Венесуели U-23.

"Динамо" продовжило контракт із Супрягою і відправило його в оренду

Форвард "Динамо" Владислав Супряга переходить в "Зорю", повідомляє Football Hub. За інформацією джерела, 24-річний нападник гратиме за луганців на правах оренди до кінця сезону. При цьому відзначається, що Супряга продовжив свій контракт із київським клубом ще на рік. Попередня угода була до літа 2026 року. Раніше повідомлялося, що оренда Супряги в "Зорю" є частиною угоди щодо трансферу Едуардо Герреро в "Динамо".

Українська бригада арбітрів розсудить матч Ліги Націй

Українська бригада арбітрів працюватиме на матчі Ліги націй-2024/2025 у групі D2 Молдова – Мальта. Головним арбітром буде Микола Балакін. На лініях йому допоможуть Олександр Беркут та Дмитро Запороженко. Обов'язки четвертого арбітра виконуватиме Віталій Романов. За систему ВАР відповідатимуть Віктор Копієвський та Денис Шурман. Поєдинок відбудеться у Кишиневі 7 вересня та розпочнеться о 19:00.

Read Entire Article