Инвестиционный фонд CVC требует от президента LFP возместить 1,5 миллиона евро

3 weeks ago 12
ARTICLE AD BOX

Інвестиційний фонд CVC звинуватив президента Французької професійної футбольної ліги (LFP) Вінсента Лабрюна в незаконному отриманні частини зарплати.

Як повідомляє видання L’Équipe, CVC вимагає від Лабрюна відшкодування 1,5 мільйона євро. Оскільки представники інвестиційного фонду виявили, що половина зарплати Вінсента виплачувалася через LFP Media, компанію, яку контролюють як представники LFP, так і інвестори CVC.

У вересні 2022 року рада директорів LFP підвищила зарплату Лабрюна з 400 000 євро до 1,2 мільйона євро. Це обговорення було проведене секретно і не було записано в протоколі засідання.

Після підвищення заробітної плати Лабрюн, як стверджується, виставив рахунок на половину своєї нової зарплати LFP Media, не проконсультувавшись з CVC, які володіють 13% акцій компанії після інвестування 1,5 мільярда євро в її створення у 2022 році.

L’Équipe пише, що цей платіж залишився непоміченим, оскільки він був включений до загального бюджету організації разом з операційними витратами LFP, які покривала комерційна компанія.

Read Entire Article