Игрок Динамо отдан в аренду команде из израильской лиги

1 week ago 4
ARTICLE AD BOX

Єрусалимський "Хапоель" офіційно заявив про підписання Самби Діалло. 21-річний сенегалець, що належить київському "Динамо", відправлений в оренду до ізраїльського клубу до закінчення сезону 2024/25. Умови домовленості між клубами не повідомляються.

"Я дуже радий бути тут і я дуже вражений теплим прийомом, який підсилює відчуття того, що це правильне місце для мене", - сказав Діалло після підписання. "Я вірю, що зможу швидко інтегруватися в цю молоду команду, тренер вірить в мене, і я зроблю все можливе, щоб він і ви були щасливі".

"Вінгер, який може грати на різноманітних атакувальних позиціях, створює, пробиває лінії захисту, жонглює. Самба", - так описаний новачок в офіційній заяві клубу.

Діалло приєднався до "Динамо" в 2021-му році, відзначився п'ятьма голами в юнацькій Лізі Чемпіонів, але в дорослій команді не зарекомендував себе. Минулого сезону він відіграв за першу команду клубу 14 матчів у всіх турнірах і забив один м'яч. Поточного сезону не відіграв жодної хвилини, відсидівши п'ять матчів у всіх турнірах на лаві запасних.

"Хапоель" Єрусалим минулого сезону посів сьоме місце в ізраїльській лізі. У сезоні 2022/23 він завершив четвертим. У Єврокубках ніколи не виступав.

Read Entire Article