Игра тура в Каменце-Подольском. Что смотреть в пятницу в Первой лиге

2 weeks ago 8
ARTICLE AD BOX

Завтра зіграють три матчі п'ятого туру Першої ліги. З особливим інтересом очікуємо на гру у Кам'янці-Подільському. До вашої уваги анонс протистоянь.

Група А

"Епіцентр" - "Буковина"

06.09. 2024. 15:00. Кам'янець-Подільський. Стадіон "ім. Г. Тонкочеєва"

Безумовно, це найбільш очікуваний матч туру у Першій лізі. Команди мають по сім очок і ділять друге та третє місця. "Епіцентр" у минулому турі розчарував. Підопічні Нагорняка після впевненої перемоги над "Хустом" не змогли навіть забити "Металісту" - 0:0. У цьому протистоянні у "Епіцентра" відчувалися суттєві проблеми з грою у заключній третині поля. Це дивно, адже команда Нагорняка у своїй групі забила найбільше голів. "Буковина" поступово починає додавати. Колектив Кривенцова два матчі поспіль виграв з однаковим рахунком - 1:0. Безумовно, до гри команди в атаці є багато питань, а ось у захисті "Буковина" грає надійно. "Епіцентр" завжди потужно грає вдома, але впоратися з захистом колективу із Чернівців буде непросто. Чернівецькій команді в Кам'янець-Подільському не допоможуть дискваліфікований захисник Андрій Бусько й травмовані півзахисники Богдан Бойчук та Данило Голуб.

"Минай" - "Нива"

06.09.2024. 16:00. "Минай". Минай

За два попередні тури "Минай" набрав всього одне очко. До того ж, підопічні Любеновіча вилетіли з Кубка України. Непростий період зараз переживають ужгородці. У матчі з "Поділлям" лише після години ігрового часу почали з'являтися моменти у футболістів "Миная". "Нива" у минулому турі поступилася "Буковині". Навіть у більшості колектив із Тернополя не зміг створити своєму супернику проблеми. Стабільності у грі команди на старті сезону немає. Без Андрія Різника в атаці було все дуже сумно. Очікуємо на велику кількість боротьби, але навряд чи побачимо результативну гру.

Група Б

"Маріуполь" - "Металург"

06.09.2024. 13:00. "Колос". Бориспіль

Прикра поразка від ЮКСА не вплинула на психологічний стан "Маріуполя". Приазовці у минулому турі без проблем розібралися з "Діназом" - 4:1. Поступово за грою підопічні Краснопьорова додають. Ці три очки дозволили команді піднятися на четверте місце. Запоріжці тиждень тому приємно здивували всіх якісною грою проти "Полтави". Підопічні Шаповалова проти лідера групи намагалися грати з позиції сили. Гольових моментів було небагато, але поступово запоріжці прогресують. Лідером "Металурга" був Ахмед Алібеков, який двічі міг забивати. На виїзді проти "Маріуполя" запоріжцям буде непросто, але нав'язати боротьбу вони мають.

Read Entire Article