Иващенко: Подпишу заявление об увольнении только после того, как Оболонь со мной полностью рассчитается

2 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

Вже колишній головний тренер "Оболоні" Валерій Іващенко підтвердив, що більше не є кермовим командою.

– Сьогодні у першій половині дня я мав зустріч із директором ФК "Оболонь" Олександром Різниченком, який після обміну думками про виступ "пивоварів" на старті чемпіонату УПЛ повідомив, що в клубі в моїх послугах більше не зацікавлені.

– Це стало для Вас несподіванкою?

– Знаєте, кажуть, що у головного тренера завжди має бути зібрана валіза. І все ж я не очікував такої розв'язки, адже хіба що в поєдинку з "Поліссям" був провал, але тут були об'єктивні причини. Банально не встигли відновитися після кубкового протистояння з "Колосом", де взяли гору лише у серії післяматчевих пенальті. Хоча кадрових проблем вистачало, особливо з лінією нападу.

- Що далі, можливо, Вам запропонували продовжити працювати в структурі ФК, адже Ви віддали "Оболоні" близько 20 років, як футболіст, а потім - тренер?

– Ні, жодних пропозицій я від Резніченка не почув. Я сказав, що підпишу заяву про звільнення лише після того, як зі мною повністю розрахуються, адже у мене контракт із "Оболонню" ще на рік.

– 3 вересня футболісти "Оболоні" розпочнуть підготовку до поєдинку 6 туру УПЛ – з "Олександрією". Хто завтра Вас замінить у керма?

– Знаю лише, що тренування проводитиме мій помічник Олександр Антоненко.

Read Entire Article