Женский чемпионат. Шахтер сыграет против Систерс, Кривбасс примет Оболонь

3 weeks ago 19
ARTICLE AD BOX

Шостий тур чемпіонату України серед жіночих команд розпочнеться і завершиться в один день - 25 вересня, а також залишить після себе перенесення. Першими з'ясовувати стосунки будуть "Шахтар" і "Сістерс". Команди підходять до очного протистояння у різному настрої. Донеччанки в минулому турі мінімально обіграли "Кривбас" (1:0), а одеситки поступилися "Колосу" (0:1). При чому в турнірній таблиці одеський клуб перебуває вище за своїх опоненток - на 5-му рядку, донецький - на 7-му. "Шахтар" і "Сістерс" ще жодного разу не зустрічалися в офіційних матчах. Команди провели одну товариську гру цього літа, в якій сильнішими виявилися донеччанки - 4:0.

"Ладомир" зіграє вдома з "Металістом 1925". Для харків'янок добре складається старт сезону - вони довели свою безпрограшну серію до 5 матчів. Більше того, підопічні Володимира Пятенко позитивно вирізняються реалізацією та надійністю. Різниця забитих і пропущених голів - 24:1. У волинянок справи йдуть теж непогано - 2 перемоги, 1 нічия та 2 поразки. "Ладомир" посідає четверту сходинку в таблиці, тоді як "Металіст 1925" передбачувано лідирує.

"Оболонь" вирушить у гості до "Кривбасу". Обидві команди ще жодного разу не вигравали в чемпіонаті й перебувають на дні таблиці. Їх зараз розділяє одне очко й один рядок. Особисті показники оптимізму теж не вселяють. І якщо киянки пропустили 16 м'ячів, то криворожанки на один менше. А ось забивали частіше київські футболістки.

"Колос" на своєму полі прийме "ЕМС-Поділля". Ковалівки не програють три поєдинки поспіль. В активі вінничанок 2 перемоги та 1 нічия. У турнірній таблиці суперниць розділяє 3 пункти - клуб із Ковалівки розташовується на 3-й позиції, вінницька команда перебуває на 7-му рядку. Обидва колективи намагатимуться зачепитися за очки.

Поєдинок між "Ворсклою" і "Пантерами" перенесено через участь полтавок у Лізі чемпіонів. 26 вересня полтавський клуб зіграє матч-відповідь проти "Селтіка". Перша зустріч завершилася мінімальною поразкою українок - 0:1.

Чемпіонат України з футболу серед жінок-2024/25.

1-й етап. 6-й тур

25 вересня (середа)

"Шахтар" - "Сістерс" 11:00

"Ладомир" - "Металіст 1925" 12:00

"Кривбас" – "Оболонь" 12:00

"Колос" - "ЕМС-Поділля" 13:00

Жіночий чемпіонат. Шахтар зіграє проти Сістерс, Кривбас прийме Оболонь - изображение 1

Read Entire Article