Женский чемпионат. Колос забил 10 голов в ворота ЭМС-Подолье и первая победа Кривбасса

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Відбулися матчі 6-го туру 1-го етапу чемпіонату України серед жінок. "Шахтар" на своєму полі поступився “Сістерс”. Першого гола довелося чекати недовго - на 13-й хвилині свій шанс реалізувала Нганді Жозефіна. Потім через вісім хвилин гості збільшили свою перевагу зусиллями Олени Манзюк. А крапку в поєдинку поставила Ілона Стрельцова, яка на 82-й хвилині довела рахунок до розгромного - 3:0. Для одеситок ця перемога вже третя в сезоні, а для донеччанок третя поразка.

"Металіст 1925" на виїзді обіграв “Ладомир”. Гості забезпечили собі комфортний рахунок уже в першому таймі. На 32-й хвилині Анна Петрик забила перший гол у зустрічі. А за кілька хвилин до перерви пішов і другий гол харків'янок - відзначилася Юлія Шевчук. Волинянки ніяк не відреагували на пропущені голи. Футболістки "Металіста 1925" свого шансу не втратили і відправили ще один м'яч у сітку воріт суперниць. У підсумку перемога харківської команди 3:0.

"Кривбас" здобув першу перемогу в сезоні, здолавши в рідних стінах “Оболонь”. Перша половина гри пройшла без забитих м'ячів. Все цікаве сталося після перерви. На 56-й хвилині господині відрили рахунок у грі завдяки Мілені Іванченко. Не минуло й двох хвилин, як криворожанки знову забили. Надалі гра розвивалася за схожим сценарієм і вже на 65-й хвилині "Кривбас" закотив ще один м'яч. Після цього киянки вже не змогли скоротити відставання. 3:0 на користь криворізького колективу.

"Колос" у домашніх стінах без проблем обіграв “ЕМС-Поділля”. У першу 45-ти хвилинку ковалівки шокували суперниць шістьма голами. У другому таймі господині продовжили гольову феєрію. У воротах вінничанок побувало ще чотири м'ячі. Як не старалися гості, але в атаці реалізувати нічого не змогли. Впевнена перемога "Колоса" 10:0. Варто зазначити, що Людмила Куніна оформила дубль, а Ангеліна Федоренко записала до свого активу хет-трик.

Чемпіонат України з футболу серед жінок-2024/25.

1-й етап. 6-й тур

25 вересня (середа)

"Шахтар" - "Сістерс" 0:3

"Ладомир" - "Металіст 1925" 0:3

"Кривбас" - "Оболонь" 0:3

"Колос" - "ЕМС-Поділля" 10:0

Жіночий чемпіонат. Колос забив 10 голів у ворота ЕМС-Поділля і перша перемога Кривбасу - изображение 1

Read Entire Article