Женская Ворскла не смогла обыграть Селтик в ответном матче квалификации ЛЧ

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

"Ворскла" поступилася "Селтіку" у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду жіночої Ліги чемпіонів-2024/25. Поєдинок на стадіоні імені Альберта Бартлетта завершився з рахунком 0:2. У першій зустрічі українки поступилися 0:1.

У першому таймі обидві команди не розщедрилися на голи. Тому першого моменту довелося чекати до 52-ї хвилини зустрічі, коли шотландки відкрили рахунок. Через 11 хвилин від гостей пішов другий м'яч. Попри всі зусилля, полтавкам так і не вдалося нічим відповісти. Протягом матчу "Ворскла" завдала 6 ударів проти 11 у "Селтіка", але у площину воріт менше, ніж суперниці - 3:6.

Варто зауважити, що це була вирішальна гра за вихід до групового етапу. Другий раунд був розбитий на два шляхи - (сім - зі Шляху чемпіонів, п'ять - зі Шляху представників ліг). "Барселона", "Ліон", "Баварія" і "Челсі" потрапили до основної сітки напряму.

25 і 26 вересня відбулися фінали другого раунду, за підсумками яких приєдналися наступні учасники: "Галатасарай", "Гаммарбю", "Волеренга", "Вольфсбург", "Санкт-Пельтен", "Ювентус", "Твенте", "Манчестер Сіті", "Реал" Мадрид, "Рома", "Арсенал" і "Селтік". Жеребкування групового етапу відбудеться 27 вересня.

Жіноча Ліга чемпіонів-2024/25. Другий раунд кваліфікації
Матч-відповідь. 26.09.2024
"Селтік" - "Ворскла" 2:0 (
3:0 загальний рахунок)
Гол: Лотон, 52, МакГрегор, 63.

Read Entire Article