Динамо - Лацио: вспомните стартовый состав киевлян в домашнем матче против римлян в Лиге чемпионов 1999/00? Квиз от UA-Футбол

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

25-го вересня київське "Динамо" стартує в основному етапі оновленої Ліги Європи сезону 2024/25. У першому турі підопічні Олександра Шовковського в Гамбурзі прийматимуть римський "Лаціо".

Вперше столичні колективи між собою перетнулися наприкінці минулого століття. Тоді вони були в одному квартеті першого групового раунду ЛЧ 1999/00, який ці колективи завершували в очному протистоянні в Києві. "Динамо" для проходу далі треба було вигравати у "Лаціо", але українці поступилися 0:1. Втім у паралельному матчі "Марібор" відібрав очки у "Байєра", що дозволило підопічним Валерія Лобановського вийти до наступної стадії.

Наразі ми вам пропонуємо згадати стартовий склад "Динамо" у тому домашньому матчі проти "Лаціо" в ЛЧ-1999/00. Буде дана позиція футболіста і вам треба обрати правильний відповідь із трьох запропонованих. У варіантах відповідей один футболіст буде зустрічатися тільки раз, тобто він міг грати тільки на запропонованій позиції.

Read Entire Article