Демилитаризованная зона и отказ от НАТО. Озвучен вероятный план Трампа по завершению войны

1 week ago 6
ARTICLE AD BOX

Джеймс Ді Венс, якого кандидат у президенти США Дональд Трамп обрав своїм кандидатом у віцепрезиденти, вважає, що угода про завершення війни в Україні може передбачати замороження бойових дій на теперішній лінії фронту та відмову України від вступу до НАТО.

Про це він сказав у в етері шоу Шона Раяна.

"Трамп сідає і каже росіянам, українцям і європейцям: "Ви, хлопці, повинні з'ясувати, який вигляд має мирне врегулювання". І, ймовірно, воно виглядатиме приблизно так само, як нинішня лінія розмежування між Росією та Україною. Це стане як демілітаризована зона. Вона буде сильно укріплена, щоб росіяни не вдерлися знову.

Україна зберігає свій незалежний суверенітет, росія отримує гарантії нейтралітету від України — вона не вступатиме до НАТО. Я думаю, що саме такий вигляд це все зрештою матиме", — зазначив політик.

Повоєнне відновлення, за словами Венса, має взяти на себе Європа, яка "недофінансувала війну, в той час як американські платники податків були щедрими до України".

В Офісі Президента України заяву політика прокоментували стримано: мовляв, плани завжди зазнають змін після виборів, а особливо обрання, а у "передвиборчому хайпі" можна говорити багато різних речей.

Read Entire Article