Гендиректор Манчестер Юнайтед: Мы всё ещё верим в тен Хага

1 month ago 39
ARTICLE AD BOX

Новий генеральний директор "Манчестер Юнайтед" Омар Беррада розповів про стратегію розвитку манкуніанського клубу і торкнувся теми майбутнього Еріка тен Хага.

"Чи віримо ми все ще в тен Хага? Безумовно. Ми вважаємо, що Ерік - правильний тренер для нас, і ми повністю його підтримуємо. Ми продовжимо дуже тісно співпрацювати, щоб допомогти йому домогтися найкращих результатів від команди.

Я дуже схвильований і налаштований оптимістично щодо того, що на нас чекає. Ми починаємо розставляти потрібні елементи по місцях, і я абсолютно переконаний, що ми доб'ємося успіху.

Якщо подивитися на команди, які досягали стабільного успіху протягом багатьох років, то стане зрозуміло, що це сталося тому, що в них був правильний тренер, вони підписали правильних гравців і в них була правильна структура.

Вам необхідно послідовно ухвалювати правильні рішення протягом багатьох років, щоб стати фінансово стійким клубом, який бореться за перемогу в кожному турнірі, а саме цього ми і хочемо досягти.

Ми не хочемо просто виграти одну Прем'єр-лігу і бути задоволеними. Ми хочемо створити команду, здатну боротися за Лігу чемпіонів, АПЛ і внутрішні кубки на постійній основі", - цитує функціонера Daily Mail.

Read Entire Article