Гагарін: Матч з Шахтарем можна дограти 25 вересня у Кривому Розі

1 month ago 33
ARTICLE AD BOX

Артем Гагарін прокоментував ситуацію навколо матчу п'ятого туру УПЛ.

АРТЕМ ГАГАРІН, ФК КРИВБАС

АРТЕМ ГАГАРІН, ФК КРИВБАС 03 вересня 2024, 20:22

Віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін поділився своїми думками щодо перенесеного матчу п'ятого туру УПЛ проти донецького Шахтаря через повітряні тривоги.

"Поки немає офіційної інформації про дату, коли ми з Шахтарем можемо дограти матч, який було перервано неадекватним сусідом. Але, ми впевнені, що це можна зробити в цьому році в одну з резервних дат. Найближчі з них — 18 або 25 вересня. В першу дату Шахтар грає з Болоньєю стартовий матч Ліги Чемпіонів, 21 вересня — базова дата УПЛ і "гірники" приймають Оболонь, а 25 вересня ми спокійно можемо дограти наш матч в Кривому Розі.

Ми розуміємо, що у Шахтаря в той період в середньому буде один матч на чотири дні, але ми весь серпень грали в такому темпі. На ту ж гру з помаранчево-чорними ми приїхали до Кривого Рогу з Севільї за день до матчу. І нічого — грали. Тим паче, і до 25 вересня і після (28 вересня Шахтар грає з Вересом) у донеччан матчі в Україні, а не за кордоном і це спрощує логістику.

Я впевнений, що Шахтар теж влаштує ця дата, адже ми зіграємо максимально тими ж складами і це буде справедливо. Та й взагалі вони потужна команда з довгою лавкою і їм не звикати до такого темпу", — наводить слова Гагаріна прес-служба клубу.

Раніше свою думку щодо перенесення гри висловив півзахисник "гірників" Тарас Степаненко.

Read Entire Article