Вторая лига. Игра тура в Горишних Плавнях, испытания для Металлиста 1925-2

3 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

Вже завтра зіграють шість матчів восьмого туру Другої ліги сезону 2024/25. До вашої уваги анонс всього туру. Сподіваємося, що матчі будуть інтригуючими та цікавими.

Група А

"Пробій" - "Скала 1911"

28.09.2024. 12:00. "Пробій-Арена". Городенка

Інтригуюче протистояння очікує на вболівальників у Городенці. Після шикарного старту сезону "Пробій" розчаровує власних вболівальників. Команда з Городенки в останніх трьох матчах набрала лише один заліковий бал. Минулого туру підопічні Володимира Ковалюка поступилися "Поліссю-2". "Скала 1911" після зміни головного тренера тиждень тому перемогла "Реверу 1908". Ці три очки дозволили команді Степана Матвіїва піднятися на п'яте місце. У випадку перемоги "Скала 1911" зможе обійти "Пробій" у таблиці.

"Реал Фарма" - "Полісся-2"

28.09.2024. 13:30. "Іван". Одеса

Одесити залишаються головними аутсайдерами нинішнього сезону. "Реал Фарма" програла три останні матчі. Підопічні Пархоменка пропустили найбільше голів у групі - 15. Одеська команда не грала внічию цього сезону: одна перемога і шість поразок. "Полісся-2" після перемоги у минулому турі над НК "Пробій" змогло зрівнятися за очками з конкурентами і піднялося на перше місце. Шансів зачепитися хоча б за нічию у господарів мало. Очікуємо на впевнену перемогу "Полісся-2".

"Нива-2" - "Рух-2"

28.09.2024. 15:00. Самбір. Стадіон "ім. Лева Броварського"

Восьма команда групи А прийматиме четверту. "Нива-2" у минулому турі перервала свою серію без нічиїх. Підопічні Лактіонова зіграли внічию проти "Ужгорода". Це був непростий матч для команди, але вони все ж вистояли. "Рух-2" здобув чотири перемоги поспіль. Команда Федика зараз грає у свій найркащий футбол і це дозволяє досягати результату. У випдаку перемоги і втрати очок конкурентами львів'яни можуть навіть вийти на перше місце. Дуже непростий матч очікує "Ниву-2", але і для гостей не має бути легкої прогулянки.

"Вільхівці" - "Ревера 1908"

29.09.2024. 13:30. Вільхівці. "Вільхівці-Арена-Парк"

У Вільхівцях зустрічатимуться дебютанти Другої ліги. "Вільхівці" зараз посідають шосте місце, а "Ревера 1908" - передостаннє. У минулому турі "Вільхівці" досить несподівано на виїзді зіграли внічию з "Куликів-Білкою" - 1:1. Для "Вільхівців" це була дебютна нічия у нинішньому чемпіонаті. "Ревера 1908" на виїзді поступилася "Скалі 1911". Для Ярослава Матвіїва це був особливий матч, адже він зустрічався проти команди свого батька. "Ревера 1908" не грала внічию цього сезону: дві перемоги і п'ять поразок.

"Куликів-Білка" - "Ужгород"

29.09.2024. 14:30. "Арена Куликів". Куликів

"Куликів" у минулому турі зіграв внічию з "Вільхівцями". Зараз у команди 13 очок і вона посідає третє місце. В чотирьох колективів перед восьмим туром 13 очок. Таким чином, команда із Львівщини перервала свою серію із двох поспіль перемог і вперше у сезоні зіграла внічию. "Ужгород" вдома не зміг дотиснути "Ниву-2", хоча мав суттєву ігрову перевагу. Закарпатська команда не програє в останніх чотирьох поєдинках: дві перемоги і дві нічиї. Легкої прогулянки господарям точно не варто очікувати.

Група Б

"Локомотив" - "Нива"

28.09. 2024. 12:30. Київ. НТК "ім. Баннікова"

Кияни у минулому турі у результативному матчі переграли "Металіст 1925-2" - 3:2. Цей матч запам'ятався "сухим" листом Едварда Кобака. "Локомотив" вже піднявся на шостей місце. В останніх іграх команда Лазоренка почала грати більш якісно. А ось "Нива" провалює нинішній сезон. Колектив із Вінниці у минулому турі програв "Гірнику-Спорт" і посідає передостаннє місце. Підопічні Ярошенка програли п'ять матчів поспіль. З огляду на це, "Нива" не вважається фаворитом протистояння у Києві.

"Гірник-Спорт" - "Тростянець"

28.09.2024. 14:30. "Юність". Горішні Плавні

Один із найбільш очікуваних матчів туру. "Гірник-Спорт" у вересні приємно радує власних вболівальників результатами. Підопічні Куценка виграли вже чотири матчі поспіль і піднялися на третя місце. У минулому турі "Гірник-Спорт" наприкінці зустрічі все ж дотиснув "Ниву" - 2:0. "Тростянець" тиждень тому втратив перемогу у протистоянні з "Чайкою" - 1:1. "Тростянець" не виграє в останніх чотирьох матчах: три нічиї і одна поразка. Очікуємо на безкомпромісний футбол.

"Чайка" - "Ворскла-2"

29.09.2024. Макарів. "Центральний ім. М.Х. Бруквенка"

"Чайка" ніяк не може занести собі до активу нинішній сезон. Всього одна перемога і восьме місце. У минулому турі підопічні Луценка на виїзді зіграли внічиї з "Тростянцем". Врятував команду на 86-й хвилині Дмитрій Сичевський, який забив прямим ударом зі штрафного. "Ворскла-2" з третього місця опустилася на п'яте. Підопічні Андрущак два матчі поспіль програли. Проте, також варто звертати і на рівень суперників. Полтавчанам протистояли "Колос-2" та "Чернігів".

"Чернігів" - "Олександрія-2"

29.09.2024. "Юність". Чернігів

Колектив із Чернігова у минулому турі на виїзді завдяки голу Андрія Порохні переграв "Ворсклу-2". Ці три очки дозволили команді залишитися на другого місці. "Чернігів" у нинішньому сезоні ще не програвав, але вже тричі грав внічию. "Олександрія-2" тиждень тому поступилася "Колосу-2" - 0:2. Занадто багато помилялися підопічні Бицюри і суперник їх за це покарав. Це була друга у сезоні поразка для "Олександрії-2". Новачок змагань ПФЛ опустився на четверте місце.

"Металіст 1925-2" - "Колос-2"

29.09.2024. "Колос". Бориспіль

Остання команда групи прийматиме лідера. Для харків'ян це буде дійсно випробування. У минулому турі молода команда із Харкова поступилася "Локомотиву" - 2:3. Футболісти "Металіста 1925-2" грали непогано, але все ж програли. "Колос-2" у ниіншньому сезоні ще не програвав. Підопічні Бондаренка після перемоги над "Олександрією-2" закріпилися на першому місці. Колектив із Ковалівки виграв п'ять матчів поспіль. "Колос-2" пропустив найменше м’ячів у групі – 2.

Read Entire Article