Вторая лига. Игра тура в Виннице, шанс на дебютную победу для Чайки

1 month ago 41
ARTICLE AD BOX

Вже завтра зіграють відразу шість матчів п'ятого туру Другої ліги. До вашої уваги анонс протистоянь, які мають подарувати низку емоцій.

Група А

"Рух-2" - "Ревера 1908"

07.09.2024. 14:00. Винники. Стадіон "ім. Б. Маркевича"

Львів'яни у минулому турі нарешті перервали свою серію без перемог. "Рух-2" втретє поспіль переміг зручного для себе суперника "Скалу 1911" - 3:0. Таким чином, підопічні Федика змогли піднятися на шосте місце. Ці три очки мають надати команді впевненості у власних силах. "Ревера 1908" розчарувала власних вболівальників - домашня поразка 1:5 від "Ужгорода". Таким чином, після перемоги в першому турі над "Реал Фармою" колектив із Івано-Франківська програв три матчі поспіль. У гостей є всі шанси продовжити цю неприємну серію, адже "Рух-2" це дуже незручний суперник.

"Самбір-Нива-2" - "Вільхівці"

07.09.2024. 15:15. Самбір. Стадіон "ім. Лева Броварського"

"Нива-2" досить вдало стартувала у нинішньому сезоні. Команда у перших двох турах набрала чотири очки, але потім два матчі поспіль програла. Спочатку підопічні Лактіонова потрапили під катом "Пробою" - 1:6, а в минулому турі в більшості примудрилися програти "Реал Фармі" - 1:2. Здається, що молода команда зараз перебуває в ігровій кризі. "Вільхівці" мають у своєму активі шість очок і посідають п'яте місце. Стабільності новачку Другої ліги не вистачає. У третьому турі команда розгромила "Реал Фарму", але тиждень тому без шансів поступилася "Поліссю-2" - 0:5. Більше шансів на перемогу у гостей, але легкої прогулянки їм все ж не варто очікувати.

"Ужгород" - "Пробій"

07.09.2024. 16:15. "Авангард". Ужгород

Після всіх проблем на старті сезону у минулому турі ужгородці нарешті здобули дебютну перемогу. Підопічні Лободи досить несподівано на виїзді розгромили "Реверу 1908" - 5:1. У другому таймі "Ужгород" забив аж чотири м'ячі. Ця перемога має надати впевненості молодій команді, але проти "Пробою" дуже складно розраховувати навіть на нічию. Колектив із Городенки продовжує свою переможну серію. Підопічні Ковалюка всі свої матчі виграли і пропустили всього один гол. Хто зможе зупинити "Пробій"? Відповіді на це питання поки що немає, адже дуже якісно грає дебютант змагань ПФЛ.

"Куликів-Білка" - "Реал Фарма"

08.09.2024.12:00. Куликів. "Куликів Арена"

Команда із Львівщини досить вдало розпочала нинішній сезон - дві перемоги і поточне четверте місце. У минулому турі підопічні Богдана Костика змогли нав'язати боротьбу лідеру Групи А, але наприкінці зустрічі все ж пропустили двічі. Ця гра засвідчила, що у "Куликів-Білка" є всі шанси боротися за топ-3. "Реал Фарма" тиждень тому нарешті вперше з листопада перемогла. Підопічні Пархоменка в меншості вирвали перемогу в "Ниви-2" - 2:1 Своїм дебютним голом на професіональному рівні відзначився 58-річний Микола Лиховидов. Відзначимо, що у Куликові через дискваліфікацію не зможе зіграти Гайваненко.

"Полісся-2" - "Скала 1911"

08.09.2024. 15:00. Глибочиця. "СОБ ФК Полісся №1"

Колектив із Житомира радує власних вболівальників на старті сезону. "Полісся-2" три матчі поспіль виграло і забило аж 13-ть голів. Проте, не варто дивуватися таким результатам, якщо враховувати кадровий потенціал команди. З таким складом "Полісся-2" навіть у Першій лізі не пасло б задніх. "Скала 1911" не змогла нав'язати боротьбу "Руху-2" і вдома поступилася 0:3. Підопічні Бесараба хоч і посідають третє місце, але до гри команди на старті сезону багато питань. Більше шансів на перемогу у господарів поля, які зараз виглядають переконливіше..

Група Б

"Тростянець" - "Колос-2"

07.09.2024. 13:30. Тростянець. Стадіон "ім. Володимира Куца"

Перший домашній матч у нинішньому сезоні зіграє "Тростянець". Команда з Сумської області знаходиться на п’ятій позиції і має у своєму активі п'ять очок. У минулому турі "Тростянець" у меншості все ж зміг вирвати нічию у протистоянні з "Олександрією-2". Гра підопічних Бакалова не вражає. Відзначимо, що через дискваліфікацію не зможе зіграти Мизюк, але повернеться Тишинінов. "Колос-2" виграв три матчі поспіль і посідає перше місце. Тиждень тому підопічні Бондаренка у компенсований час двічі забили і перемогли "Ниву" - 2:1. З характером у цієї команди проблем немає. Очікуємо та цікаве та інтригуюче протистояння.

"Локомотив" - "Чайка"

07.09.2024. 14:30. Київ. Стадіон "ім. Віктора Баннікова"

Кияни у минулому турі порадували власних вболівальників. Підопічні Лазоренка змогли відібрати очки у "Чернігова" - 1:1. Це був найкращий матч для "Локомотива" на старті сезону. Навіть попри цей успіх кияни продовжують посідати останнє місце у групі. "Чайка" все ще не може перемогти - три нічиї і поразка "Гірнику-Спорт". Підопічні Луценка жахливо грають у нападі - всього один гол за чотири гри. Можливо, настав час нарешті порадувати вболівальників і набрати три очки?

"Нива" - "Чернігів"

07.09.2024. 12:30. Вінниця. НТБ "Нива". Поле №1

Складно пояснити що сталося з підопічними Ярошенка у компенсований час матчу з "Колосом-2". "Нива" вигравала 1:0, але пропустила двічі і програла. Безумовно, за грою на перемогу вінницький колектив не награв, адже майже весь матч відбивався. Проте, до позитивного результату не вистачило буквально декілька хвилин. "Нива" зараз посідає шостей місце. "Чернігів" у минулому турі дуже несподівано вдруге у сезоні втратив очки. Підопічні Чорного вдома зіграли внічию з "Локомотивом" - 1:1. "Чернігів" ще не програвав цього сезону: дві перемоги і дві нічиї. Очікуємо, що серія без поразок "сіверян" продовжиться у Вінниці.

"Гірник-Спорт" - "Металіст 1925-2"

08.09.2024. 13:00. "Юність". Горішні Плавні

Обидві команди у минулому турі вперше у сезоні перемогли. "Гірник-Спорт" на виїзді завдяки голу Студенка все ж дотиснув "Чайку" - 1:0. Ця перемога дозволила команді піднятися на восьме місце, але це не той результат, на який сподівався колектив із Горішніх Плавнів. Харків'яни вдома переграли "Ворсклу-2" - 3:1. Дублем відзначився 18-річний Матвій Панченко. Ця гра засвідчила, що у молодої команжи є потенціал. Легкої прогулянки старожилам змагань ПФЛ точно не варто очікувати.

"Ворскла-2" - "Олександрія-2"

08.09.2024. 14:00. Полтава. "Лтава"

Полтавчани старт сезону можуть занести собі до активу - дві перемоги та четверте місце. Проте, у минулому турі підопічні Андрущак зіграли явно нижче своїх можливостей - 1:3 поступилися "Металісту 1925-2". Стабільності молоді не вистачає, але це нормальний процес. "Олександрія-2" у цьому сезоні ще не програвала і заслужено посідає третє місце. Підопічні Бицюри у більшості матчів намагаються грати з позиції сили і це подобається. Навіть проти "Тростянця" футболісти "Олександрії-2" більше грали першим номером. Очікуємо на цікаве та інтригуюче протистояння дебютантів Другої ліги.

Read Entire Article