Все внимание на Ужгород и Тернополь. Что смотреть в воскресенье в Первой лиге

1 month ago 17
ARTICLE AD BOX

Вже завтра зіграють два матчі сьомого туру Першої ліги сезону 2024/25 в групі А. До вашої уваги анонс протистоянь в Ужгороді та Тернополі.

Перша ліга. Сьомий тур. Група А

"Металіст" - "Буковина"

15.09.2024. 14:00. "Авангард". Ужгород

В Ужгороді передостання команда групи прийматиме третю. Обидва суперники минулий тур пропускали, тому мали можливість якісно підготуватися до очного протистояння. Харків'яни у нинішньому чемпіонаті ще не перемагали, але і програли всього одну гру. Поступилися підопічні Аніщенка лідеру групи "Агробізнесу". Футболісти "Металіста" грають непогано, але не вистачає забивного нападника, який би своїми індивідуальними діями зміг вирішити долю матчів. "Буковина" два матчі виграла і два програла. Від підопічних Кривенцова очікували більш якісної гри, але поки що не все виходить. В захисті колектив із Чернівців досить надійний, а ось з атакою відчуваються проблеми. Нагадаємо, що до паузи "Буковина" програла "Епіцентру". Легко гостям в Ужгороді точно не буде.

"Нива" - "Агробізнес"

15.09.2024. 16:00. Тернопіль. "Тернопільський міський стадіон ім. Р.Шухевича"

Що сталося з "Нивою" у перші 30-ть хвилин матчу з "Прикарпаттям" складно пояснити. Підопічні Калиниченка не були схожі самі на себе і пропустили тричі. Після цього повернутися у гру було дуже складно. Здається, що футболісти "Ниви" не були готові до такої агресивної гри суперника. На гол престижу "Нива" все ж награла, але свої декілька моментів не реалізували. Після цього матчу керівництво клубу вирішило припинити співпрацю з головним тренером.

"Агробізнес" продовжує очолювати групу А. Підопічні Чижевського у минулому турі вдома виграли у "Поділля" - 1:0. Це була п'ята поспіль перемога команди. У першому таймі у колектива із Волочиська мало що виходило, але пісял перерви допоміг Войтіховський. Чи зможе "Нива" вдома перервати переможну серію "Агробізнеса"?

Read Entire Article