Вернидуб: Немного мы не угадали с селекцией

1 week ago 9
ARTICLE AD BOX

Головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернидуб прокоментував трансферну кампанію клубу в літнє міжсезоння.

"Трошки ми не вгадали із селекцією. На мій погляд, влітку ми взяли двох непоганих футболістів. Це Олександр Романчук, я дуже на нього сподіваюся, що він буде далі рости і з кожною грою додавати. А також Олександр Драмбаєв.

Футбол рухається вперед, з кожним роком він зростає. Згодом кожен із футболістів має бути не просто, наприклад крайнім захисником, а універсалом. У мене таке враження, що ті футболісти, які у мене зараз, вони всі універсальні. Це життя, доводиться так чинити.

Нічого страшного, це нормально. Це для мене дуже непогано в плані того, що коли доводиться закривати якусь дірку, то я вже знаю приблизно, кого я можу перевести з однієї позиції на іншу, кимось закрити", - сказав Вернидуб в ефірі ютуб-каналу Вацко Live.

Нагадаємо, цього літа "Кривбас" підписав нігерійського форварда Оче Одоба Очовечі, бразильського півзахисника Маттео Аморозо, малійського захисника Бакарі Конате, а також двох українців Олександра Драмбаєва та Олександра Романчука. У липні до "червоно-білих" приєднався Ігор Снурніцин, але покинув клуб за півтора місяця, так і не встигнувши дебютувати в його складі.

Read Entire Article