Верес - Шахтер. Анонс и прогноз матча УПЛ на 27.09.2024

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Восьмий тур УПЛ відкриє поєдинок "Вереса" проти "Шахтаря". Минулого сезону рівняни змогли вдома відібрати очки в чемпіона. В рідних стінах "Верес" грає набагато краще, ніж на виїзді. Це факт. Чи зможе команда дати бій "Шахтарю" цього разу?

УПЛ. 8 тур

27.09.2024. "Авангард", Рівне

Головний арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Верес - Шахтар. 18:00

Пряма трансляція: УПЛ ТБ

Верес

Сьогодні "Верес" має найдорожчий склад команди у своїй історії. Про це нещодавно заявив президент клубу Іван Надєїн. Але на результатах це поки не відображається. Після 7-ми турів рівняни перебувають у своїй "улюбленій" зоні перехідних матчів.

Великою проблемою у цьому сезоні є провальні виступи у поєдинках з командами, яких "Верес" може перемагати. Ми розуміємо, що команда поступається у кваліфікації футболістів "Динамо" чи "Кривбасу"... Але ж програти вдома "Лівому Берегу" у 2 м'ячі та вирвати нічию з "Інгульцем" на останніх секундах завдяки пенальті - це ситуації, які потребують пояснень. Пояснень від представників команди.

Якщо у минулих іграх "Верес" проводив непогані перші тайми і провалював другі, то у матчі з "Інгульцем" сталося навпаки. Рівняни поступалися після першого тайму з рахунком 0:2, але після перерви зуміли вирвати нічию. Хотіли зміни? Ось вам і зміни. Жарти-жартами, але одне зрозуміло точно - підсилившись, команда виглядає навіть гірше, ніж минулого сезону. А далі "Шахтар"...

"Ми повинні залишати супернику мінімум часу на прийняття рішень і якнайменше просто для маневру - особливо перед власними воротами. "Шахтар" дуже добре грає у перехідній фазі. Вони швидко і якісно переходять з оборони в атаку. Дуже добре працюють з м’ячем і вміють використовувати швидкі контратаки. Тому нам у цьому матчі буде дуже тяжко", - сказав перед матчем півзахисник Владислав Шарай.

Шахтар

Звісно, у донеччан справи кращі, але теж є над чим працювати. Останнім часом "Шахтар" отримує немало критики - програли "Поліссю" та "Олександрії", ледве зіграли нульову внічию з "Болоньєю" (при цьому нереалізували пенальті). Дехто навіть незадоволений, що новачку УПЛ "Лівому Берегу" було забито всього один гол (1:0), а від "Карпат" взагалі двічі пропустили (хоч і перемогли 5:2).

В останньому турі чемпіонату "Шахтар" дещо заспокоїв вболівальників розгромом над "Оболонню" (4:0). Суперник нічого не протиставив, тож вдавалося "гірникам" багато що. Думаємо пам'ятаєте той диво-асист від Тобіаса та красиве гольове завершення Бондаренка.

Головний тренер "Шахтаря" Маріно Пушич відзначає, що команда увійшла у хороший ритм, чудово зіграла в останній грі, тож має залишатися у такій атмосфері й надалі. Також анонсував повернення травмованих Кевіна і Коноплі.

Останні 3 матчі

  • Останні 3 зустрічі Вереса:

22.09. Верес - Інгулець 2:2 (УПЛ)
15.09. Полісся - Верес 2:1 (УПЛ)
08.09. Карпати - Верес 0:1 (Контрольний матч)

  • Останні 3 зустрічі Шахтаря:

23.09. Шахтар - Оболонь 4:0 (УПЛ)
18.09. Болонья - Шахтар 0:0 (Ліга чемпіонів)
14.09. Шахтар - Карпати 5:2 (УПЛ)

  • Останні 3 очні зустрічі:

2023. Шахтар - Верес 2:0 (УПЛ)
2023. Верес - Шахтар 0:3 (Кубок України)
2023. Верес - Шахтар 1:1 (УПЛ)

Турнірна таблиця

Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч Верес - Шахтар від UA-Футбол

У цьому сезоні рівняни мають проблеми зі всіма суперниками, з якими зустрічалися в УПЛ. А що вже говорити про чемпіона України. Залишається сподіватися на допомогу трибун і атмосферу рідного "Авангарду". Прогнозуємо, що обидві команди будуть непогано захищати ворота, тож це не принесе нам багато голів - ТМ 2,5.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу

Read Entire Article