Вацко: Клубы УПЛ не хотят играть в Кривом Роге, но не говорят об этом из-за возможных имиджевых потерь

2 weeks ago 12
ARTICLE AD BOX

Український коментатор та журналіст Віктора Вацко висловився про матч 5-го туру "Кривбас" - "Шахтар", який не було дограно через затяжну повітряну тривогу.

"Я не думаю, що "Шахтар" дуже хотів їхати до Кривого Рогу. Більше того, кулуарно вже давно багато клубів УПЛ відверто "спльовують" від необхідності їхати грати до Кривого Рогу.

Але до публічної площі це не виносять, бо бачать у цьому репетиційні ризики. Адже люди у місті живуть, а футбол у нас декларується – для людей.

Є порядок, і фактично ці питання має вирішувати УПЛ. Але УПЛ також не має впливу, бо якщо обласна військова адміністрація каже, що матчі проводитиме безпечно – будь ласка, грайте. Так закон працює у нашому футболі.

Я не думаю, що "Кривбас" відмовиться проводити матчі у Кривому Розі. І не думаю, що це питання на загальних зборах поставлять клуби УПЛ, які не хочуть їхати до Кривого Рогу, щоб змусити "Кривбас" відмовитись грати у місті. Тому що імдж для них – це все. Якщо буде рух у цьому напрямку, то "Кривбас", я впевнений, це все швидко перекрутить, завдавши удару по іміджу клубів, які не хочуть їхати до Кривого Рогу. Тому що іміджево – це не героїчно.

Але якщо така ситуація повториться ще кілька разів – уявіть, на що перетвориться наш чемпіонат”, – розповів Вацко.

Read Entire Article