В Британии предполагают, что разрешение на удары западным оружием по РФ будет до начала зимы

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Сили оборони України можуть отримати дозвіл на удари вглиб території Росії за допомогою далекобійної зброї союзників вже до зими, припустив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі.

"Ми зустрічаємося тут, на Генасамблеї ООН. Я знаю, що президент Зеленський зустрічається з президентом Байденом у Вашингтоні. Попереду також зустріч "Групи двадцяти". Я очікую, що впродовж найближчих днів і тижнів ми будемо мати дуже сильну позицію, щоб забезпечити Україну усім необхідним, оскільки ми наближаємося до цієї важкої зими 2025 року.

Економіка Путіна в поганому стані. Йому буде дуже важко впоратися із кількістю втрат і жертв, яких він зазнав.

Україні вже вдалося відвоювати половину захоплених земель. Їй вже вдалось вибити Путіна з Чорного моря. Вона пішла у наступ в Курській області й, сподіваюся, утримає ці позиції. Насправді саме зараз той момент, адже ми переходимо з осені у зимовий період, коли Захід має продемонструвати свою сміливість та абсолютну відданість", – додав головний британський дипломат.

За даними The Times, США дозволять ЗСУ далекобійні удари по території Росії, але лише за допомогою британських ракет Storm Shadow і французьких Scalp, адже у Лондоні та Парижі підтримують такий крок.

Read Entire Article