Бундеслига. Хольштайн – Бавария 1:6. Пешая прогулка по Килю

1 month ago 18
ARTICLE AD BOX

Бундесліга. 3-й тур

Кіль, Гольштайн-Штадіон

Гольштайн - Баварія 1:6

Голи: Гігович 82 - Мусіала 1, Кейн 7, 43, 90+1 (п) Ремберг 13 (аг), Олісе 65

Гольштайн: Вайнер, Яворчек (Пухач, 46), Юханссон, Беккер, Еррас (Гешвілль, 46), Холтбі (Гігович, 76), Кнудсен, Ремберг, Матіно (Арп, 64), Піхлер, Порат (Розенбом, 76)

Баварія: Нойєр, Геррейру (Девіс, 64), Кім Мін Чже, Упамекано, Бое (Лаймер, 64), Пальїнья, Кімміх, Коман (Тель, 76), Мусіала (Мюллер, 46), Гнабрі (Олісе, 46), Кейн


"Баварія" в тренувальному режимі розбила “Гольштайн”. Дебютант еліти пропустив тричі в дебюті, після чого у "рекордмайстра" було повно часу для відпрацювання нових "домінантних" елементів гри –контрпресингу, затяжних володінь і позиційних ротацій. Усього того, для чого кликали Венсана Компані в клуб. Рівень опору був справді нікчемним.

Після міжнародної перерви Компані вперше випробував пару Кімміх-Палінья в опорній зоні. Йозуа частіше опускався третім ЦЗ при білд-апі, португалець сидів над лінією оборони. Також свій перший вихід у старті в сезоні отримав Коман. Кінгслі виконував нетипову для себе роль лівого вінгера. Його партнер по флангу Геррейру при цьому стабільно заходив у центр і атакував напівфланг, тоді як Коман розташовувався широко. Праворуч ширину давав Бое, тоді як Гнабрі пов'язував гру попереду. А Кейн знову багато грав у глибині, що не завадило йому оформити дубль за тайм. Дрібні деталі, що дали чимало плодів.

У центрі уваги знову був Мусіала, але без допомоги Гнабрі такого побоїща могло й не бути. Мусіала забив уже на 14-й секунді, задавши тон матчу. Після асисту Кейна головою. Але якби Гнабрі не відтягнув на себе захисника, Джамалу нікуди було б вриватися. Наступний м'яч прийшов після високого пресингу "Баварії". Пройшло міні-дербі Північного Лондона на третині Кіля. Колишній партнер Кейна по "Тоттенгему" Льюїс Холтбі обрізався перед воротами, адже його передачу прочитав Гнабрі. В один дотик Серж перехопив передачу, Кейн другим з-за меж штрафного подвоїв перевагу.

На 13-й "Баварія" перехопила чергову передачу назад на воротаря. Мусіала і пас перехопив, і двох опонентів на двох квадратних метрах пройшов. Традиційна феноменальна робота ніг Джамала, простріл і захисник зрізав у свої. 3 удари - 3 голи. До перерви прийшов і четвертий. Якісний білд-ап закінчився вертикальною передачею Кіма на Комана по флангу. Француз віддав на Кейна, який рухався другим темпом. Поки Гнабрі ривком відводив двох ЦЗ, Гаррі майстерним лонгшотом вражав ворота немов на тренуванні. Були ще промахи Кейна з 5 метрів і крута передача англійця зі своєї половини в позиційній атаці (!), після якої Мусіала п'ятою вивів Гнабрі 1 на 1.

З відмінних рис – "Баварія" дуже терпляче розігрувала атаки (середня тривалість атаки за тайм - 30 секунд). Цікаво змінювалися позиціями не тільки гравці групи атаки, а й більшість польових. Сподобалися реакції на втрати м'яча - миттєві набіги на того, хто володіє м'ячем, і миттєве повернення. "Гольштайн" буквально двічі за половину міг швидко вискочити в контратаку, але перший раз несподівано солідно зіграв Упамекано, а в другому Палінья блискучим підкатом показав, за що полтинник було виплачено “Фулгему”.

Друга половина взагалі аналізу не підлягає. Компані, як і обіцяв, увімкнув Load management. Зняв Мусіалу і Гнабрі ще в перерві. Кейна залишив чисто заради пошуку третього гола. І англієць домучив хет-трик у компенсований час, заробивши сумнівний пенальті. До цього ще співвітчизник Майкл Олісе відзначився 1-м голом у Бундеслізі, але навіть не відсвяткував. Ну а господарів у кінцівці потішив Гігович голом престижу та Фіте Арп – екс-баварець влучив у поперечину.

1:6. Побиття. "Байєрн" сподобався гнучким рухом попереду, контпресингом і терпінням у розіграшах, чого бракувало за Тухеля. Для такої домінації Компані й кликали. Але куди цікавіше буде побачити їх проти "Байєра" і в ЛЧ. Сьогоднішній суперник міг тільки підсвітити, чим "Баварія" займається на тренуваннях. Але ніяк не скласти конкуренцію.

Read Entire Article