Бундеслига. 20 голов Баварии за 8 дней, монстр Олисе и реинкарнация Униона

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Бундесліга. 4-й тур

Бремен, Везерштадіон

Вердер - Баварія 0:5

Голи: Олісе 23, 60, Мусіала 32, Кен 57, Гнабрі 65

"Баварія" продовжує знущально легко розправлятися з андердогами та середняками. Після 15 забитих голів за тиждень результат у Бремені може й не вразити. Але домінація була тотальною. Великий любитель контратак "Вердер" за перший тайм лічені рази перебирався на чужу половину і пішов на перерву з принизливим показником xG 0.00. Таким же показник залишився і за підсумком 90 хвилин. "Баварія" ж нескінченно сиділа на чужій третині, а в разі втрати буквально миттєво повертала собі м'яч - за 3-4 секунди в середньому.

Продовжив результативну серію до 3 матчів Майк Олісе, який відкрив рахунок у середині першої половини після того, як "Баварія" накрила суперника під час їхнього розіграшу від воріт. Витонченого завершення зовнішньої в один дотик англійцю забракло, тому за 9 хвилин він залишив у дурнях 4 захисників "Вердера" та викотив Мусіалі на порожні ворота. Після перерви господарям було ще болючіше. Олісе закінчив гру з 2+2, знову забив Кейн і віддав 2 асисти, ефектно вийшов Гнабрі (теж 1+1).


Берлін, Ан дер Альтен Ферстерей

Уніон - Гоффенгайм 2:1

Голи: Роте 4, Чжон Ву Ен 6 - Бюльтер 67

"Уніон" виглядає воскреслим після призначення Бо Свенссона. Екснаставник "Майнца" поставив берлінцям непробивну оборону в низькому блоці, їхню візитівку з часів виходу в еліту. Це повернуло і наріжний камінь їхнього футболу, і впевненість у собі. Як підсумок - друга перемога в сезоні і перший матч Андрія Крамарича без результативних дій у цій кампанії.

"Уніон" видав феноменальний старт із 2 голами за 6 хвилин. А потім не лише дивився на страждання "Гоффенгайма" в атаці, як і минулі часи, а й сам продовжував вести гру. У фірмовій манері берлінці відкрили рахунок із кутового - літній новачок Том Роте в падінні ефектно замкнув. А за дві хвилини в контратаці Роте допоміг відзначитися першим м'ячем за нову команду і Чжон Ву Ену. Бюльтер у середині другої половини повернув інтригу в матч, але на більше "Гоффенгайм" не вистачило.


Гайденгайм, Фойт Арена

Гайденгайм - Фрайбург 0:3

Голи: Доан 54, Гріфо 59, 65

"Фрайбург" знову видав обережний перший тайм, а потім знову вибухнув у дебюті другої половини. Минулими вихідними проти "Бохума" Джуніор Адаму оформив дубль із 58-ї по 61-у за допомогою Вінченцо Гріфо. Сьогодні проти "Гайденгайма" Гріфо вже сам оформив дубль, а початок поклав шикарний прохід Ріцу Доана з фінішингом від каркаса воріт. 3 голи за 11 хвилин - 3 очки за підсумками 90 хвилин.


Бохум, Рурштадіон

Бохум - Гольштайн 2:2

Голи: Піхлер 15, Беро 22 - Дашнер 35, Матіно 89

"Бохум" і “Гольштайн” з'ясовували, хто все ж найгірша команда Бундесліги на старті цього сезону. Вирішили, що обидва. Формально в перегонах невдах ще мав узяти участь "Санкт-Паулі", який теж ішов без очок зі старту кампанії, але завтра в них буде можливість виправити це в грі з "Лейпцигом". "Бохум" почав упевнено, з 2 заслужених голів у стартові 22 хвилини. Але "непохитні" не були б собою, якби після цього не розгубили перевагу до фінального свистка. Перше очко для "Бохума", перше для "Гольштайна".

Read Entire Article