Бартулович: У нас очень большой потенциал. Есть скоростные игроки, пытаемся играть по флангам

6 hours ago 2
ARTICLE AD BOX

В. о. головного тренера “Зорі” Младен Бартулович прокоментував поразку в 10 турі від “Кривбасу” (0:1) на післяматчевій пресконференції.

“Дуже прикра поразка для нас. Гра була до голу. Якби ми забили першими... Було дуже багато можливостей вибігати в контратаки. Добре почали матч. Були моменти, які можна було реалізовувати і гра пішла б по-іншому. На рівному місці собі привезли гол. Потім стало дуже важко, бо “Кривбас” пішов в глибоку оборону і грав на контратаках. Ми намагалися вирівняти гру, але не змогли забити”.

“У нас дуже великий потенціал і фізично ми готові. Тиснули “Кривбас”, але не дотиснули. Ми непогано вийшли на другий тайм, але той момент, де ми самі собі привозимо гол... Для нас якийсь шок неочікуваний, і у “Кривбасу” з'явилися одразу моменти. Але потім ми взяли м'яч під контроль і намагалися відігратися.

В нас є дуже швидкісні гравці, ми намагаємося грати швидкими флангами. Були ситуації, де у нас теж були хороші контратаки і вибігання. Я не вважаю, що ми програли в швидкості.

Супряга захворів на цьому тижні, а Беніто відіграв 30 хвилин. Ми очікували більше від нього, більше тиску, більше гри, як другого нападника. У нього так і не було моменту, бо “Кривбас” грав компактно в обороні”, – підкреслив Бартулович.

У неділю, 27 жовтня, “Зоря” гратиме проти “Лівого Берега”.

Read Entire Article