Барселона — Хетафе. Анонс и прогноз матча Примеры на 25.09.2024

3 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

"Барселона" після відмінного старту в Ла Лізі та сенсаційних 1:2 у “Монако” прийме одну з найслабших команд іспанської еліти.

У "Хетафе" багато фінансових проблем, через них його склад і малий, і обмежений технічно. На папері у команди Пепе Бордаласа майже немає шансів проти Ямаля і компанії, і уникнути поразки синім допоможе хіба що диво.

Прімера. 7-й тур
25 вересня. Барселона. "Монжуїк"
"Барселона" 22:00 "Хетафе"
Арбітр: Пабло Гонсалес Фуертес
Трансляція: MEGOGO Футбол 4

Новини "Барселони"

"Барселона" у стартових шести турах Ла Ліги здобула шість перемог, і це найкращий старт в Іспанії. А якщо ще згадати, як саме вона перемагала? 4:1 із "Жироною", 7:0 із "Вальядолідом", 5:1 на полі "Вільярреала" - нічого так, га?

Так, була осічка з "Монако" в ЛЧ, але вилучення на 10-й хвилині — це лайно, яке іноді трапляється. Це не системна помилка. Поки що саме на дистанції "Барса" виглядає дуже зріло, потужно, гостро. Її 22 голи — найкращий результат у всіх топ-лігах Європи. Левандовський і Рафінья очолюють список бомбардирів Ла Ліги; Ямаль - гонку асистентів.

1 - #Barcelona ???????? are the only team in Europe's top five leagues to have at least two players who have scored 5+ goals this season (Robert Lewandowski with 6 and Raphinha with 5). Duo. pic.twitter.com/fxMtK9OggV

— OptaJose (@OptaJose) September 22, 2024

Безумовно вдарить по команді Гансі Фліка травма Марка-Андре тер Штегена, але на ринку достатньо вправних ветеранів, та й потім, навряд чи "Хетафе" дозволять часто загрожувати воротам на "Монжуїку". В останніх 10 турах тут "Барса" втратила лише 2 очки. Її дім, навіть тимчасовий — її фортеця.

Новини "Хетафе"

"Хетафе" після 6 турів плентається в зоні вильоту, і це закономірно. Пеп Бордалас уміло ставить оборонний футбол, але цього разу йому немає з ким це робити.

Усе, що вичавив досвідчений тренер — це 4 нічиї та 2 поразки. Усе здобуто за рахунок глибокої оборони. Атака за весь час спромоглася тільки на 3 голи. Уче і Їлдирим — пара форвардів не рівня еліти. Щоправда, повертається після травми Борха Майораль — може, з ним буде легше.

— 100% Liga (@FoudeLiga) September 22, 2024

Та не на "Монжуїку", звісно. Там у "Барси" свої правила, а "Хета", до всього, історично погано грає в Каталонії, та й узагалі на виїзді не перемагає з квітня, коли вдалося здолати безнадійну на той момент "Альмерію" (3:1). Усе, що сині можуть у Барселоні — паркувати "автобус" і вірити, що у всіх зірок Блауграни одночасно не піде гра. Інакше, на жаль, ніяк.

"Барселона" - “Хетафе”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону "Хета" зупинив "Барсу" на своєму полі (0:0), але розвалився на "Монжуїку" - 0:4.

Ну, і загалом у XXI столітті сині ще жодного разу не перемогли на полі "Барси". Навіть нічиїх не було з лютого 2018-го, коли втримали 0:0.

Останні матчі "Барселони"

Барселона — Хетафе. Анонс і прогноз матчу Прімери на 25.09.2024 - изображение 4


Останні матчі "Хетафе"

Барселона — Хетафе. Анонс і прогноз матчу Прімери на 25.09.2024 - изображение 5


Турнірне становище команд


Орієнтовні склади

У "Барси" в лазареті півкоманди — тер Штеген, Араухо, Крістенсен, Гаві, Ольмо, Берналь, Фермін. З хорошого — повернувся в загальну групу Френкі де Йонг, який давно не грав, але навряд чи Флік кине його зі старту на настільки грубого суперника.

У "Хетафе" ж у строю всі, крім центрбека Абердена і нападника Альваро, який прийшов із "Реала" з травмою і все ще не дебютував.

"Барселона": Пенья - Кунде, Кубарсі, Іньїго Мартінес, Бальде - Касадо, Педрі - Ямаль, Рафінья, Ферран Торрес - Левандовський

"Хетафе": Сорія - Іглесіас, Даконам, Беррокаль, Альдерете, Ріко - Мілья, Арамбаррі, Сола - Майораль, Уче

"Барселона" - “Хетафе”: ставки та коефіцієнти

"Барселона" - “Хетафе”: прогноз від UA-Футбол

Графік складний, але суперник і слабкий, і зручний для команди Фліка.

Ризикнемо поставити на крупну перемогу і виберемо ставку "перемога Барси з форою -1,5". БК пропонують її з коефіцієнтами від 1,7 і вище.

Read Entire Article