АПЛ. Ярмолюк проигрывает Тоттенхэму, Эвертон и Саутгемптон добывают первые очки в сезоне

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Розглянемо одразу 5 матчів Англійської Прем'єр-ліги, які розпочались о 17:00. Центральним всі виділили протистояння між "Ліверпулем" та "Борнмутом", про цей матч є окремий матеріал. А ми подивимось на перший вихід у стартовому складі Єгора Ярмолюка, який протистояв "Тоттенгему", та на інші цікаві матчі.


АПЛ, 5-й тур

Стадіон: "Тоттенгем Стедіум" (Лондон)

Головний суддя: Джон Брукс (Англія)

"Тоттенгем" – "Брентфорд" 3:1

Голи: Соланке (8), Джонсон (28), Маддісон (85) — Мбемо (1)

"Тоттенгем": Вікаріо — Порро (Ґрей, 89), Ромеро, ван де Вен, Удоджи — Кулусевскі, Бентанкур (Біссума, 63), Маддісон (Берґвалл, 89) — Джонсон (Сарр, 70), Соланке (Мур, 88), Сон

"Брентфорд": Флеккен — Айєр (Рорслев, 79), ван ден Берґ, Піннок, Коллінз, Льюїс-Поттер — Янельт, Яромлюк (Шаде, 63), Дамсґор (Конак, 79) — Карвалью (Тревітт, 88), Мбемо

Попередження: ван де Вен (39), Біссума (66), Маддісон (86) — Айєр (58)

Неочікувано Єгор Ярмолюк з'явився у стартовому складі команди Томаса Франка. Це перший вихід у старті для українця в АПЛ цього сезону і одразу на такий непростий матч. "Тоттенгему" потрібно було відповідати на свій жахливий, хоч і переможний, перформанс проти "Ковентрі" посеред тижня і з цим завданням вони впорались лише частково.

Розпочалось все взагалі жахливо, адже Мбемо відкрив рахунок за "бджіл" вже на першій хвилині, проте це тільки розізлило гравців "шпор" і вони понеслись у неймовірний пресинг у пошуках власного голу.

У цьому режимі вони пробули практично увесь перший тайм, неймовірна кількість моментів, в основному за рахунок високого пресингу та помилок від гостей біля власних воріт. За рахунок цього вдалось спочатку зрівняти рахунок, гол на рахунку Домініка Соланке, а згодом і вийти вперед, чудовий удар під дальню стійку від Бреннана Джонсона.

У другій половині зустрічі вже було не так впевнено. Команда Томаса Франка трохи повернула собі м'яч і знову знаходила моменти біля воріт Вікаріо. Щодо Ярмолюка, то як і у виконанні всієї команди, його перформанс був не найкращим, сипались всі від того пресингу. А коли тиск знизився, то і Ярмолюк покинув поле, замість нього вийшов Кевін Шаде.

У достатньо відкритій грі "шпори" свідомо віддали володіння своєму супернику, а самі забили третій гол на контратаці, відзначився Маддісон з передачі Сона, на цьому все і закінчилось. Справедлива перемога господарів, хоч і не така проста, як би того хотілось.

АПЛ. Ярмолюк програє Тоттенгему, Евертон та Саутгемптон здобувають перші очки в сезоні - изображение 1


АПЛ, 5-й тур

Стадіон: "Вілла Парк" (Бірмінґем)

Головний суддя: Тім Робінсон (Англія)

"Астон Вілла" – "Вулвергемптон" 3:1

Голи: Уоткінс (73), Конса (88), Дуран (90+4) — Кунья (25)

"Астон Вілла": Мартінес — Конса, Карлос, Торрес, Дінь (Маатсен, 46) — Онана (Барклі, 62), Тілеманс — Макґінн (Бейлі, 46), Роджерс, Рамзі (Дуран, 62) — Уоткінс

"Вулвергемптон": Джонстон — Семеду, Москера (Буено, 82), Доусон, Аїт-Нурі — Белльґар (Р. Ґомеш, 71), Ж. Ґомеш (Дойл, 82), Андре, Леміна — Кунья — Ларсен (Ґуедеш, 65)

Попередження: Торрес (28), Роджерс (75) — Аїт-Нурі (7), Семеду (16), Ґомеш (27), Леміна (61), Москера (81)

Після того, як команда Унаї Емері пропустила вже на початку гри, коли Матеус Кунья шокував місцеві трибуни, здалось, що бірмінґемцям буде майже неможливо відігратись, адже складний календар з Лігою Чемпіонів і втомлені футболісти точно вплинуть на цей матч.

Втім "віллани" знайшли чим відповісти, от тільки перенесли це на другий тайм. Спочатку забив Оллі Уоткінс, потім команду вивів вперед Езрі Конса і вже у компенсований час Джон Дуран забив свій черговий гол, забезпечивши господарям важливу перемогу. Тут "вовки" могли зачепитись за результат, але їхня форма занадто невдала на даний момент.

АПЛ. Ярмолюк програє Тоттенгему, Евертон та Саутгемптон здобувають перші очки в сезоні - изображение 2


АПЛ, 5-й тур

Стадіон: "Крейвен Коттедж" (Лондон)

Головний суддя: Пітер Бенкс (Англія)

"Фулгем" – "Ньюкасл" 3:1

Голи: Хіменес (5), Сміт-Роу (22), Нелсон (90+2) — Барнс (46)

"Фулгем": Лено — Тете, Андерсен, Бессі, Робінсон — Перейра (Рід, 67), Лукіч (Берґе, 46) — Траоре (Нелсон, 74), Сміт-Роу (Діоп, 84), Івобі — Хіменес (Муніз, 76)

"Ньюкасл": Поуп — Тріпп'єр (Лівраменто, 74), Шер, Берн, Келлі (Голл, 46) — Уіллок (Мерфі, 46), Ґімараес, Жоелінтон (Тоналі, 74) — Ґордон (Осула, 83), Ісак, Барнс

Попередження: Тете (21), Лукіч (28), Траоре (30), Перейра (44), Рід (86), Лено (90+2)

Падіння "Ньюкаслу" продовжується. Так, вони обіграли "Тоттенгем", вже якось за звичкою, втім до самої гри команди Едді Гау питання залишаються. Збільшилось їх і після сьогоднішнього матчу.

Але не треба применшувати заслугу "дачників". Все-таки команда Марку Сілви показує чудовий футбол на старті сезону і сьогодні в черговий раз довела, наскільки серйозно налаштована на сезон.

Чудовий Еміль Сміт-Роу знову допомагає новій команді здобути три очки. Вже у першому таймі два голи, потім Барнс все ж відквитав один, але це ні на що не вплинуло, адже Нелсон у підсумку добив "сорок". Справедлива перемога класної команди, а "Ньюкаслу" потрібно щось переосмислювати.

АПЛ. Ярмолюк програє Тоттенгему, Евертон та Саутгемптон здобувають перші очки в сезоні - изображение 3


АПЛ, 5-й тур

Стадіон: "Кінґ Пауер" (Лестер)

Головний суддя: Даррен Інґленд (Англія)

"Лестер" – "Евертон" 1:1

Голи: Мавідіді (74) — Ндіайє (12)

"Лестер": Германсен — Джастін, Фас, Околі, Крістіансен — Уінкс, Ндіді — Айю, Ель-Каннус (Буонанотте, 56), Мавідіді (Фатаву, 90) — Варді (Едуар, 83)

"Евертон": Пікфорд — Ґарнер, Кін, Тарковскі, Янґ — Манґала, Дукуре — Ліндстром (Гаррісон, 61), Ндіайє (Іроґбунам, 81), Макніл — Калверт-Льюїн

Попередження: Буонанотте (77) — Кін (46), Ґарнер (81)

Без Вітлаія Миколенка в заявці на матч, незважаючи на те, що перед цим повідомляли, що українець відновився від своїй хвороби. Як виявилось, ще не повністю. Це була непогана можливість для "ірисок" здобути перші очки в сезоні.

Вийшло здобути лиш 1 бал, адже втримати перемогу після голу Ндіайє так і не вийшло. Ближче до кінця матчу Мавідіді зрівняв рахунок і в підсумку так все і завершилось. Втім варто відзначати, що нарешті "Евертон" не програв і це вже хоч якесь досягнення.

АПЛ. Ярмолюк програє Тоттенгему, Евертон та Саутгемптон здобувають перші очки в сезоні - изображение 4


АПЛ, 5-й тур

Стадіон: "Сент-Мерріс" (Саутгемптон)

Головний суддя: Сем Аллісон (Англія)

"Саутгемптон" – "Іпсвіч" 1:1

Голи: Діблінґ (5) — Морсі (90+5)

"Саутгемптон": Рамсдейл — Суґавара, Гарвуд-Белліс, Беднарек, Тейлор — Даунс, Лаллана (Уґочукву, 59) — Діблінґ (Армстронґ, 82), Фернандеш (Арібо, 90+1), Фрейзер (Стюарт, 59) — Арчер (Бреретон Діас, 59)

"Іпсвіч": Муріч — Туанзебе (Джонсон, 82), О'Ши, Ґрівз, Девіс — Морсі, Каюст (Тейлор, 61) — Бернс (Чаплін, 74), Гатчінсон, Смодіч (Кларк, 62) — Ділеп (Хірст, 74)

Попередження: Тейлор (25), Даунс (63), Стюарт (90+3) — О'Ши (54), Гатчінсон (61), Ділеп (63), Тейлор (84)

Протистояння двох новачків ліги. "Саутгемптон" достатньо впевнено себе почував як перед цим матчем, так і по ходу нього. Вони відкрили рахунок завдяки точному ударі Діблінґа на початку гри і здавалось, що свою перевагу вже не відпустять.

Дуже проти цього був Морсі, який вже у компенсований арбітром час за кілька хвилин до фінального свистка все ж відправив м'яч у ворота Рамсдейла та зрівняв рахунок. Тому новачки просто поділили очки сьогодні.

АПЛ. Ярмолюк програє Тоттенгему, Евертон та Саутгемптон здобувають перші очки в сезоні - изображение 5


Read Entire Article