АПЛ. Пэлас и Вест Хэм спасаются на последних минутах, а Брайтон теряет очки с Ипсвичем

6 days ago 2
ARTICLE AD BOX

Поки великі дядьки в особі "Манчестер Сіті" та "Ліверпуля" розбирались зі своїми матчами, паралельно в Англії проходило ще три класних протистояння, які також варті вашої уваги.

"Фулгем" приймав у себе вдома оновлений "Вест Гем", найкращий тренер АПЛ у серпні протистояв "Іпсвічу", а "Крістал Пелас" проходив випробування "Лестером". Давайте розбиратись, як це все було і чим закінчилось.


АПЛ, 4-й тур

Стадіон: "Крейвен Коттедж" (Лондон)

Головний суддя: Тім Робінсон (Англія)

"Фулгем" – "Вест Гем" 1:1

Голи: Хіменес (24) — Інґз (90+5)

"Фулгем": Лено — Тете, Андерсен, Бессі, Робінсон — Перейра (Рід, 86), Лукіч (Берґе, 66) — Траоре, Сміт-Роу (Кейрні, 73), Івобі (Нелсон, 66) — Хіменес (Муніз, 73)

"Вест Гем": Ареола — Ван-Біссака, Мавропанос, Кілман, Емерсон (Цоуфал, 57) — Альварес (Інґз, 82), Родріґес (Солер, 70) — Боуен, Соучек (Пакета, 46), Кудус — Антоніо (Саммервіль, 46)

Попередження: Лукіч (53), Нелсон (90+2) — Родріґес (69), Альварес (75), Солер (82)

Оновлений "Вест Гем" з новим цікави тренером та дуже якісним набором гравців інтригує. Вболівальники лиш чекають, коли ця команда зіграється і у підсумку залетить до топ-6, не менше. Але ці очікування поки що розбиваються об сувору реальність: сиро і невпевнено виглядає цей колектив. Чи то настільки потужно виглядали "дачники"?

Команда Марку Сілви з перших хвилин забрала ініціативу до своїх ніг і увесь перший тайм не збавляла темпів у своєму тиску на ворота Ареола. Особливо старався Адама Траоре, який для себе створив кілька моментів, а потім і про партнерів не забув, не вистачало лиш точно удару.

Не встигали футболісти команди Хулена Лопетеґі за своїми опонентами. В одній з атак все ж пропустили гол. Довга передача на Еміля Сміта-Роу, який все ж встиг дістати м'яч біля лицевої лінії і прострілив точно на Рауля Хіменеса, а мексиканець не схибив. Справедливий гол, який напрошувався. І ви хотіли б запитати: "А що гості?" Що ж тут скажеш. У першому таймі їх видно не було.

Трішки цікавіше забігали "молотобійці" вже у другій половині зустрічі. Хоча тут також потрібно зробити скидку на те, що Марку Сілва вирішив зіграти прагматично, тепер команда куди нижче зустрічала своїх суперників, почала грати обережніше і намагалась не віддавати ризикованих передач.

А згодом "дачники" взагалі собі повернули ініціативу і створили ще кілька дуже гострих моментів, авторами цих епізодів були Еміль Сміт-Роу та Адама Траоре. І коли все йшло до спокійної та справедливої перемоги господарів, втрутився Данні Інґз, який вийшов на заміну. Нападник зрівняв рахунок і врятував "Вест Гем" від неминучої поразки.

І навіть тут команда Марку Сілви не спинилась, на останніх секундах вже при рахунку 1:1 "Фулгем" створив ще одну нагоду, але удар від Бессі полетів повз ворота. Як же не пощастило. Підсумкова нічия, яка має радувати хіба що гостей, які сьогодні були відверто поганими.

АПЛ. Пелас та Вест Гем рятуються на останніх хвилинах, а Брайтон втрачає очки з Іпсвічем - изображение 1


АПЛ, 4-й тур

Стадіон: "Амекс Стедіум" (Брайтон)

Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)

"Брайтон" – "Іпсвіч Таун" 0:0

Голи: немає.

"Брайтон": Вербрюґґен — Уелтман, ван Геке, Данк, Гіншелвуд (Кадіоґлу, 68) — Мінте (Адінґра, 68), Балеба, Аярі, Мітома — Рюттер (Енсісо, 68), Уелбек (Ферґюсон, 85)

"Іпсвіч Таун": Мурич — Туанзебе, О'Ши, Ґрівз, Девіс — Морсі (Луонґо, 85), Філліпс — Бернс (Оґбене, 59), Гатчінсон (Чаплін, 85), Смодіч (Кларк, 59) — Ділеп (Гірст, 59)

Попередження: Мінте (47), Гіншелвуд (60), Уелтман (86) — Морсі (7), Філліпс (51), Гатчінсон (57)

Фабіан Гюрцелер, який у своєму дебютному місяці в АПЛ одразу ж був визнаний найкращим тренером ліги у серпні, проводив свій четвертий матч біля керма "Брайтону". Номінально, саме проти "Іпсвічу" їхня перемога дуже прогнозувалась, адже до цього вони впорались із набагато складнішими суперниками.

Але яким міцним горішком виявилась команда Кірана Маккенни. Не все так просто для "чайок", хоча вони і грали у себе вдома та мали очевидну перевагу над суперником. Сьогодні підвела як реалізація, так і невдалий виступ окремих виконавців.

"Трактористи" особливо не атакували і більше намагались втримати нічийний рахунок. Їм це вдалось. Варто відзначити, що у цьому матчі за господарів дебютував турецький лівий захисник Ферді Кадіоґлу. Remember the name.

АПЛ. Пелас та Вест Гем рятуються на останніх хвилинах, а Брайтон втрачає очки з Іпсвічем - изображение 2


АПЛ, 4-й тур

Стадіон: "Селхерст Парк" (Лондон)

Головний суддя: Тоні Харрінґтон (Англія)

"Крістал Пелас" – "Лестер Сіті" 2:2

Голи: Матета (47, 90+2, з пенальті) — Варді (21), Мавідіді (46)

"Крістал Пелас": Гендерсон — Клайн (Камада, 64), Ґейї, Лакруа — Муньйос (Сарр, 81), Уортон, Дукуре (Г'юз, 46), Мітчелл (Шлупп, 90) — Нкетіа, Езе — Матета

"Лестер Сіті": Германсен — Джастін, Фас, Околі, Крістіансен — Уінкс, Скіпп — Айю (Коуді, 83), Ндіді (Чоудрі, 76), Мавідіді (Фатаву, 72) — Варді

Попередження: Ндіді (52), Айю (83), Коуді (90+1)

Перша перемога команди Стіва Купера після повернення в АПЛ була так близько! Саме в четвертому турі ми ледь не побачили першу звитягу "Лестера" після повернення з Чемпіоншипу.

Відкрив рахунок Джеймі Варді ще у першому таймі при відносно рівній грі. На початку другого тайму завдяки точному удару від Мавідіді "лиси" подвоїли свою перевагу. Але вже через хвилину Матета знову повернув відставання в один гол.

Дебют від Едді Нкетії вийшов не надто впевненим. Саме від нього очікувалось багато гостроти, але не вийшло. Зате фінальний натиск від "орлів" приніс свої результати! Вони заробили пенальті і вже у компенсований час Жан-Філіп Матета зрівняв рахунок ударом з одинадцятиметрової позначки.

Трішки не дотерпіла команда Купера, все ж нічия.

АПЛ. Пелас та Вест Гем рятуються на останніх хвилинах, а Брайтон втрачає очки з Іпсвічем - изображение 3


Read Entire Article