АПЛ. Вулверхэмптон – Ньюкасл 1:2. Пушечный камбек от гостей

6 days ago 7
ARTICLE AD BOX

Англійська Прем’єр-ліга, четвертий тур

“Молінью” (Вулвергемптон)

Головний арбітр: Кріс Кавана

Старт сезону дався важко “Вулвергемптону”. У перших двох турах команда О’Ніла зустрічалася з “Арсеналом” і “Челсі”. Далі була нічия з “Ноттінгемом”. Як підсумок – до сьогоднішнього поєдинку “вовки” підходили у зоні вильоту. У підсумку так і вийти з неї не змогли, втративши перевагу у рахунку.

На самому початку матчу “Ньюкасл” володів ініціативою на полі, що вилилося в момент. На 23 хвилині Гордон після сольного проходу влучив у стійку. Після цього чергу атакувати на себе взяв “Вулвз”. І робив він це гостріше. Впритул до забитого голу.

На 36 хвилині господарям вдалася чудова контратака. Зразкова навіть. “Вовки” вибігли в неї в меншості, але змогли її реалізувати. Ларсен протиснув опонента на фланзі й віддав пас в центр. Один із партнерів спеціально пробіг повз м’яч, а Леміна в дотик замкнув цей простріл. Перший гол габонця у сезоні.

Wolves take the lead through their captain, Mario Lemina!

Joao Gomes' dummy from Jorgen Strand Larsen's cross fools the Newcastle defence, giving Lemina the easiest of finishes ????#WOLNEW pic.twitter.com/FpBatBOADd

— Premier League (@premierleague) September 15, 2024

Едді Гау у перерві зробив відразу три заміни: вийшли Віллок, Барнс та Тоналі. Логічний крок від тренера, адже атака була не надто активною, а опорна зона не допомогла під час пропущеного. Але “вулвз” ледь не застав суперника ще “тепленькими”: на 54 хвилині Ларсен поцілив у стійку.

Сильно гра на полі не змінилася. “Вовки” намагалися захистити результат, а “сороки” шукали свою здобич у чужому штрафному. Гарно оборонялися господарі, але далі в хід пішли дальні удари.

На 75 хвилині Шер гарматою поцілив у лівий верхній кут воріт. Допоміг рикошет, але рахунок все одно був зрівняний. Ще через п’ять хвилин джокер Барнс з асисту джокера Віллока змістився у центр і з-за меж штрафного обвідним ударом вперіщив у праву дев’ятку.

— Premier League (@premierleague) September 15, 2024

Це був красивий камбек індивідуальностей, адже коли гості не змогли зайти у чужу штрафну зону, то атакували ворота з-за її меж. Тут вже опорна зона “вовків” підвела.

Перемога виводить “Ньюкасл” на третє місце у турнірній таблиці. “Сороки” не виграли лише у “Борнмута” – у решті матчів взяли верз. А ось “вулвз” три з чотирьох поєдинків програли й продовжують перебувати у зоні вильоту.

— Premier League (@premierleague) September 15, 2024

“Вулвергемптон” – “Ньюкасл” 1:2

Голи: Леміна 36 – Шер 75, Барнс 80

Вулвергемптон: Джонстон – Семеду (Догерті 77), Москера, Доусон, Аїт-Нурі (Форбс 86) – Леміна, Андре (Дойл 77), Гомеш, Бельгард (Хван Хі Чан 71) – Кунья – Ларсен (Гуедеш 86)

Ньюкасл Юнайтед: Поуп – Лівраменто (Тріпп’єр 64), Шер, Берн, Голл – Лонгстафф (Тоналі 46), Гімараес (Келлі 87), Жоелінтон (Віллок 46) – Мерфі, Ісак (Барнс 46), Гордон

Попередження: Аїт-Нурі 63, Семеду 70, Андре 73 – Жоелінтон 38, Берн 52, Мерфі 90+6

Read Entire Article