Алькарас поругался с судьей во время матча 1/16 финала Пекина. Видео

3 weeks ago 7
ARTICLE AD BOX

Іспанський тенісист, третя ракетка світу Карлос Алькарас посварився із головним суддею поєдинку 1/16 фіналу турніру серії АТР1000 в Пекіні (Китай).

В одному із моментів матчу проти француза Джовані Мпечі Перікара (АТР №51) "Карліто" залишився незадоволений тим, як рефері зарахував йому порушення (на той час вже друге) за затяжку часу на сет-болі.

???? Carlos Alcaraz had words with the umpire after being handed a time violation on set point.#ChinaOpen pic.twitter.com/srHK1ks20M

— Eurosport (@eurosport) September 27, 2024

Коментар Алькараса:

"З огляду на його потужну подачу, мені все одно вдалося прийняти багато з них, але брейк-пойнт був лише один. Коли я відігравався з 0:40, то розумів, що кожен гейм на прийомі буде дуже важким. Тож відіграти три брейк-пойнти і взяти перший сет для мене було вкрай важливо.

Звичайно, я трохи розлютився через таймер, тому що нічого не встигав. У мене не було часу відпочити або віддихатися – між розіграшами доводилося бігти. Припустимо, якщо я брав очко біля сітки, у мене не було часу підійти до рушника і зробити свою рутину. Я через це розлютився.

Так, були емоції після перемоги в першому сеті. Для мене було важливо підійти до другої партії енергійно і впевнено. Так я і зробив" – сказав у коментарі після матчу Карлос.

Read Entire Article