Бывший гендиректор Днепра: Если бы я решал, то я бы сам отвез Коноплянку в Ливерпуль за 15 миллионов евро

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Колишній генеральний директор “Дніпра” Андрій Стеценко пригадав момент, коли Євген Коноплянка був за крок від переходу у “Ліверпуль”.

– Чи можете згадати історію стосовно непродажу Коноплянки в “Ліверпуль”? Чи правда, що не вистачило однієї години? Чи це було якось інакше?

– Я цю історію дуже просто пригадую – я в цьому процесі не брав участі. З певних причин це питання було віддано, як би це сказати…

Коротше, цим питанням займався Русол. І ось ці всі подробиці про “години не вистачило” – мене там не було, скажемо так. Я був у той час у тривалому відрядженні. Всіма питаннями трансферу Коноплянки займався Русол. Я так розумію, з відома, звісно, Ігоря Валерійовича.

– Що ви самі думаєте про це?

– Якби я вирішував, то я б особисто за 15 мільйонів – чи скільки там – особисто відвіз би Женю в Ліверпуль. За ту суму, яку запропонував “Ліверпуль” – на якомусь етапі було погодження цієї цифри – я б його сам відвіз, якби я міг ухвалювати рішення. Ось така моя думка”, – сказав Стеценко.

Коноплянка у 2014 році міг стати футболістом “Ліверпуля”, але Коломойський не погодився тоді на умови мерсисайдців. Зрештою, через рік Євген перейшов у “Севілью” на правах вільного агента.

Read Entire Article