Ребров: Не понимаю, почему говорят, что со Словакией мы делали замены на оборону. С Бельгией будем думать о победе

1 month ago 9
ARTICLE AD BOX

Головний тренер збірної України Сергій Ребров перед матчем 3-го туру Євро-2024 поспілкувався з журналістами.

Слова Реброва з Німеччини передає кореспондентка UA-Футбол Аліна Єрофєєва.

"Бельгія - дуже сильна команда. Перед стартом турніру, всі розуміли, що Бельгія - фаворит у нашій групі. Але на цьому турнірі можливо все. У нашій грі зі Словаччиною вони мали шанси до того, як ми забили. Бельгія - сильна, серйозна команда, ми поважаємо їх, але думаємо насамперед про свою гру. Нам треба перемогти завтра".

"Нам треба знайти баланс у грі. У нас немає гравців, які тільки обороняються, або тільки атакують. Важливо, щоб усі розуміли свою роль, і, виходячи на поле, допомагали один одному. Дуже важливо, як ми почнемо матч, і як його почне Бельгія. Будемо готуватися. Завтра треба виходити на гру з тим настроєм, з яким закінчували гру зі Словаччиною. Ми додали в інтенсивності, і заслужено перемогли".

"Як Україні будувати свою гру, якщо Бельгії не обов'язково перемагати? Ми розуміємо обставини, за яких ми можемо вийти в наступний раунд. Але ми повинні думати про перемогу, для нас це важливо. Ми намагаємося пояснити гравцям різні сценарії, як гратиме Бельгія, ми маємо бути готовими до всього. Але важливо перемогти".

"Кадрові питання? Завжди є якісь пошкодження, тому що ці матчі дуже виснажливі. У грі зі Словаччиною вся команда пробігла на 10 км більше, ніж у грі з Румунією. Це важливий фактор. Є мікропошкодження, є гравці, які сьогодні можуть не тренуватися, але я впевнений, що завтра всі будуть готові".

"Як зупинити Де Брюйне? Ми повинні зупинити не тільки його. У Бельгії багато дуже якісних гравців, особливо в атаці, вони грають у топ-клубах, і для нас питання, як їх зупинити - це головний біль. Але знову ж таки, ми повинні поважати опонента, але зосередитися на своїй грі".

"Маліновський? Скільки він хвилин не грав, він завжди бореться на полі, він робить усе для команди, і завтра в нього є шанс зіграти".

"Чи думали ми, що у ворота Словаччини треба було забити ще один гол? Перш за все, дуже важливо, що в нас є три очки. Не розумію, чому кажуть, що ми робили заміни тільки на посилення захисту. Так не було. Ми не говорили гравцям, які виходили на заміну, що треба оборонятися, але ментально ми розуміли, що після минулої поразки дуже важливо було зберегти цей результат, і для гравців, і для України. Не було такого, що ми казали сідати глибоко в оборону й оборонятися, але Словаччина намагалася відігратися".

"Чи справедливо, що Україна може вилетіти з чотирма очками, а збірна з іншої групи пройти далі з трьома? Якщо ми посядемо останнє місце з чотирма очками, значить ми заслуговуємо на це четверте місце. Наприклад, якщо взяти вчорашній матч між Хорватією та Італією, я вважаю, що ці дві збірні заслуговують на те, щоб грати далі. Такий регламент змагань і ми повинні підлаштовуватися під цей регламент. Треба думати не про те, що в нас буде чотири очки, а про те, як переграти Бельгію".

"Якщо ми не тренуємося на тренуваннях на сто відсотків, ми так і граємо. Є тренування для відновлення, але є й інші. Якщо ми говоримо, що на кожну позицію є два гравці, то вони повинні доводити, що вони кращі в тренувальному процесі, якщо вони не будуть боротися - то як вони це доведуть".

"Чи буду я стежити за результатом у паралельному матчі? Безумовно, у мене буде ця інформація, але ми все ж повинні думати про нашу гру. Якщо щось трапиться в паралельній грі, на нас це не повинно впливати. Ми повинні показати свій максимум"

"Не згоден із тим, що Лукаку вже той, як раніше. Він дуже вертикальний гравець, він великий, але і вміє відкриватися. Він завжди це робить, я не здивований, що він у кожній грі має моменти завдяки відкриванням за спину. Ми маємо бути уважними з цими відкриваннями".

Read Entire Article